justin_bieber_12010 MTV Video Music Awards ovog vikenda
Jedan od najpoznatijih svetskih repera, Eminem, potvrdio je da će nastupiti uživo na “2010 MTV Video Music Awards”. Sa albumom na prvom mestu Billboard liste, singlom broj 1 “Love The Way You Lie” i 8 VMA nominacija, Eminem će pružiti nastup za pamćenje dok se pridružuje neverovatnoj skupini izvođača, kao što su Kanye West, Linkin Park, Justin Bieber, Drake, B.o.B and Florence + The Machine,  Ke$ha, Selena Gomez i sjajna Mary J. Blige, koji su potvrdili da će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli.
Justin Bieber, koji je nominovan za “Najboljeg novog umetnika”, i B.o.B. koji je dobio impresivnih pet nominacija, spremni su da zauzmu legendarnu binu prvi put i jedva čekaju da uđu u cipele prošlih VMA legendi u uživo nastupu na “2010 MTV Video Music Awards”.
-Uzbuđen sam što ću nastupati na VMA. Još uvek mi je neverovatno, pošto sam prošle godine bio prvi put, i niko nije znao ko sam ja – kaže Justin Bieber.
-Ovo stvarno pokazuje da se snovi mogu ostvariti i koliko neverovatno posvećene obožavaoce imam. Ja sam srećković i zahvalan sam na tome. Sada samo želim da izađem na tu binu, da se dobro provedem ispred svojih heroja jer ipak, na kraju krajeva, ja sam samo dete i još uvek sam obožavalac. Hvala.
Ali ovde listi iznenađenja nije kraj pošto je MTV potvrdio da će Usher nastupati na “2010 MTV Video Music Awards”. Posle velikog uspeha koji je napravio sa njegovim hit albumom „Raymond v. Raymond“, ovaj dobitnik Grammy Award nagrade će pokušati da nadmaši sebe novim albumom „Versus“ i da ostavi bez daha publiku ovogodišnjeg šoua.
-Čast je ponovo biti deo MTV dodele Video Music Awards. Jedva čekam da nastupim za sve moje fanove širom sveta koji su pomogli da ovaj album bude tako uspešan i omogućili mi da prisustvujem ovom događaju – rekao je Usher i dodao:. – Nikada ne znate šta će se dogoditi na MTV VMA bini… jedva čekam da doprinesem tome da to bude noć za pamćenje.“
Pristigavši na listu koja već uključuje impresivne goste, grupa Paramore, koja je nominovana ove godine za „Najbolji rok video“, će takođe zapanjiti VMA publiku specijalnim izvođenjem. Komičarka Chelsea Handler će voditi šou. „2010 MTV Video Music Awards“, a Audrina Patridge će prenositi dešavanja sa Crvenog tepiha.
Ovogodišnju listu nominacija predvodi Lady Gaga koja je nominovana čak 13 puta, a sledi je Eminem koji ima ukupno osam nominacija, uključujući i one za „Best Male Video“ i „Video of the Year“ za svoj aktuelni hit „Not Afraid“.
Sa ovogodišnjih 13 nominacija, Lady Gaga je oborila dva rekorda – ona je sada vlasnica najviše ukupnih nominacija ikada za godišnje VMA, a takođe je postala i prvi „ženski izvođač“ koja je sa dva različita video spota, „Bad Romance“ i „Telephone“, nominovana u glavnoj kategoriji „Video of the Year“.
Florence and the Machine i B.o.B. imaju po 5 nominacija,Ke$ha ima tri, a Justin Bieber je sa svojim spotom „Baby“ nominovan u kategoriji „Best New Artist“.
Spremite se za mnogo nezaboravnih trenutaka na 27. dodeli “2010 MTV Video Music Awards” koje ćete dugo pamtiti i prepričavati, u utorak, 14. septembra u 20h!
MTV Video Music Awards će se održati u Sali Nokia Theater u Los Anđelesu, a snimak ceremonije možete pogledati u utorak, 14. septembra od 20:00 na kanalu regionalnog MTV-a.
Glasanje je (uz registraciju) otvoreno na oficijelnom sajtu MTV Video Music Video Awards– požurite!
Povezana vest:  Tejlor Svift, Majli Sajrus i Kid Rok na dodeli AMA nagrada