Danko_Jones_0127_photocredit_-_Dean_Karr smanjenoNovi singl benda Danko Jones, predgrupe Guns N’ Roses

 

Kanadski hard rock bend Danko Jones (Danko Džons), koji će nastupiti kao predgrupa Guns N’ Roses 23. septembra u Beogradskoj areni, objavio je novi singl.

Singl „Had Enough“ pojavio se ove nedelje na radio stanicama širom Evrope i možete ga čuti OVDE!

Prvi singl sa njihovog novog albuma – „Full of Regret“ doneo im je najveći uspeh u karijeri i još uvek se nalazi na top listama Amerike i Kanade. O statusu koji uživa ovaj bend u svetu, govori i da se spotu  “Full of Regret” pojavljuju i glumačke zvezde Elijah Wood i Selma Blair kao i frontmen Motorhead-a Lemmy Kilmister i Mike Watt (Minutemen, Firehose, Stooges).

Povezana vest:  Hamilton i Šerzinger raskinuli nakon četiri godine

Danko Jones nastupa kao predgrupa Gunsima na velikom broju njihovih koncerata a istovremeno nastupaju i kao predgrupa grupi Korn i Oziju Osbornu (Ozzy Osbourne). Po završetku turneje sa Gunsima, bend počinje sa samostalnom turnejom po Evropi u okviru koje će održati preko 30 koncerata. I to nije sve za ovaj više nego aktivan bend! Danko Jones će odsvirati dve pesme na otvaranju sezone NHL Premiere između San Jose Sharks i Columbus Blue Jackets u Globe Arena u Štokholmu. Ovaj događaj, putem televizijskog prenosa, pratiće 400 miliona domaćinstava.

Povezana vest:  Veza između Tejlor Svift i Džejka Džilehola cveta, čak su upoznali i porodice

Jedan od koncerata na koji čekamo skoro dve decenije, koncert grupe Guns N’ Roses, koju vam dovodi Jelen Live i Arena Beograd, održaće se 23. septembra u Beogradskoj areni. Sa početkom od 21h na scenu će izaći domaća predgrupa Night Shift a oko 22h nastupiće bend Danko Jones. Axl i njegova ekipa pojaviće se na sceni od 23h i najavljuju svirku od najmanje 2 i po sata!

Povezana vest:  Povratak grupe Sistem of a Daun

Ulaznice možete naći po sledećim cenama: 3100, 3450, 4450, 4950 i 5450 na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, „Ušće“ Shopping mall, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs .