Elektricni-orgazamElektrični orgazam promovisao novi album

 

Rok sastav „Električni orgazam“ promovisao je večeras novi album „To što vidiš to i jeste“, premijerno prikazavši novinarima u Beogradu prvi spot „Nemaš nikom ništa da daš“, koji od sutra ide televizijama i na internet.

Frontmen Srđan Gojković-Gile podsetio je brojne novinare i prijatelje benda da ove godine „Električni orgazam“ proslavlja 30 godina postojanja i novim CD-om, koji se pojavio početkom septembra u izdanju Doma omladine Beograda, a u prva dva meseca prodaje se kao pripejd paket Telekoma Srbija.

Povezana vest:  Leona Lewis predstavila sjajan singl „Fire Under My Feet"

Gojković je najavio da će njegov bend najverovatnije na proleće album koncertno promovisati u Beogradu „na nekom otvorenom prostoru, slično stadionu Tašmajdan“.

-To što vidiš to i jeste“ koji je bend uz producenta vojislava Aralicu snimao od početka 2006. do 2009. godine u svom studiju, najduže u karijeri, Gojković je opisao kao „prvi adekvatno producirani album u karijeri „‘Električnog orgazma’.

Povezana vest:  Još jedan teleton za Haiti

Pevač i gitarista beogradskog sastava rekao je da je Aralica kao producent prevazišao sve njegove takve pokušaje od kultne novotalasne kompilacije „Paket aranžman“ (1981), preko debija „Električni orgazam“ (1981) ili „Distorzija“ (1986), do prethodnog studijskog albuma „Harmonajzer“ (2002).

Urednik programa Doma omladine Dragan Ambrozić rekao je da mu je pre nekoliko dana na gostovanju u Beogradu bivši pevač kultnog američkog pank sastava „Ded Kenediz“ (Dead kennedys) Dželo Bijafra (Jello Biafra) rekao da zna dve reči na srpskom jeziku: „Električni orgazam“ i „Disciplina kičme“.

Povezana vest:  "Selo malo, selo dično" - Boda Ninković i ekipa vas vode na specijalno letovanje!

-Kada sam mu rekao, ne to je više od dve reči, rekao mi je da su za njega to samo dve reči – rekao je Ambrozić.