seka_aleksic_najavaSeka Aleksić u Areni 23. oktobra

 

U organizaciji Music Star Productiona beogradskoj publici, ali i svima onima koji će porhliti sa svih strana da čuju svoju omiljenu pevačicu predstaviće se Seka Aleksić održati.  Veliki solistički koncert u Beogradskoj Areni zakazan je za 23. oktobra u 20 h. Ovaj koncert će biti promocija zadnjeg studijskog albuma „Slučajni partneri“, a publika će biti u prilici da čuje i stare hitove koji su obeležili Sekinu karijeru.

Za one koji ne znaju Seka je rođena je 23.aprila 1981. godine u Zvorniku, u Bosni i Hercegovini.
U osnovnoj školi je zbog izrazitog talenta za pevanje bila dugo godina solista u školskom horu, sa kojim je išla na brojna takmičenja, na kojima su osvajali najcešće prva mesta.
Krajem oktobra 2002 godine, u hali sportova „Ada“ u Ćupriji održan je festival narodne muzike „Moravski biseri“ na kojem je Svetlana Aleksić pobedila glasovima publike.
Početkom decembra 2002 godine, u moćnoj produkciji i medijskoj prezentaciji kuce „Grand“ objavljen je prvi CD Seke Aleksić „Idealno tvoja“,sa vodećim hitom „Da sam muško“.
Njeni nastupi zabeleženi su na svim svetskim meridijanima. Nastupala je na gotovo svim kontinentima, a najviše u Evropi.
Nakon godinu dana , 2003-ce godine Seka objavljuje svoj drugi CD „Balkan“ . I on je objavljen u produkcijskoj kući „Grand „, a autori pesama su proverena i najbolja ekipa na svetu, za ovu vrstu muzike – Dejan Abadić, Dragan Brajović Braja, Marina Tucaković…

Povezana vest:  Letnje note Deliblatske peščare

U julu 2005 Seka je objavila svoj treći CD „Dodji i uzmi me“.Te godine Seka je imala svoj prvi solistički koncert u Tuzli, u hali sportova „Mejdan“, gde ju je dočekalo 8 hiljada obožavalaca!
2007. godine svetlost dana ugledao je i njen četvrti po redu album, koji nosi naziv „Kraljica“,

Seka je radila i na svojim modnim linijama Rich bitch i   Queen S, u okviru koje se pojavljuju unikatni modeli haljina, nakit. Osniva i humanitarni fond „Deci s ljubavlju“ sa namerom da pomogne deci lišenoj roditeljskog staranja, topline i ljubavi. Osim u muzici Seka se oprobala i kao glumica u seriji „Ljubav,navika,panika“ i u filmu „Mi nismo andjeli 3“.

Povezana vest:  Šakira: Ne postoji nikakav snimak seksa mene i Pikea!

Seka sa svega četiri izdatih CD-a nastupa širom Evrope,Severne Amerike,Australije.

Krajem 2009. god Seka izdaje svoj peti CD pod nazivom „Slučajni partneri“.

Svojom neprestanom promenom imidža i neiscrpnom energijom, Seka zaokuplja sve veću pažnju javnosti.
Početkom 2010. god Seka snima svoj reality show „Moja desna ruka“ i postaje prva zvezvda u regionu koja je realizuje licni rijaliti šou.

Povezana vest:  Beogradski koncert i novi album Love Huntersa

Ulaznice za koncert možete naći u prodaji po sledećim cenama: 1400 dinara za fan pit, 1000 dinara za parter, 1700 i 1400 dinara za tribine nivoa 200 ,5000 dinara za lože. Karte se mogu nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, „Ušće“ Šoping mol, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com, www.tickets.rs