Van Morison: vest o detetu potpuna izmišljotina 

van_morrisonIrski pevač Van Morison (Morrison) demantovao je vest da je četvrti put postao otac i izjavio da je reč o lazznom izvesstaju koji je na njegov sajt postavio neki kompjuterski haker. 
Vest da je 64-godišnji muzičar dobio sina sa „novom partnerkom“ 28. decembra, a preuzele su je mnoge novinske agencije, objavili su sajtovi koji prate živote slavnih i britanski mediji. 
U neistinitom izveštaju navedeno je da je Morison, sa „novom suprugom ŽiŽi“ (Gigi) dobio sina koji je „pljunuti“ otac i čak je navedeno njegovo ime. 
Sada je pevač preko jedne agencije za odnose sa javnošcću izdao saopštenje u kojem navodi da je reč o potpunoj izmišljotini i zlonamernom napadu hakera na njegov zvaniči sajt www.vanmorrison.com. 
U Morisonovom saopštenju se navodi i da je on i dalje „veoma srećno oženjen“ Mišel Morison (Michelle) sa kojom je u vezi od 1992, i koja je majka njegovo dvoje dece, stare tri i dve godine. 
Morison, koji živi veoma poovučeno i koji je uvek odbijao da medijima priča o svom privatnom životu, ima i ćerku iz prvog braka, Šejnu Morison (Shana), koja je takođe pevačica i koja ponekad nastupa s ocem. 

Povezana vest:  Rijana se seli u London!