jamiroquaiPremijera novog spota Jamiroquai u petak samo na MTV kanalu!

 

MTV i Universal Music sa ponosom najavljuju regionalnu premijeru najnovijeg spota britanskog sastava Jamiroquai! Spot za numeru White Knuckle Ride možete od petka, 24. septembra, pa u narednih 48 sati, da vidite samo na kanalu regionalnog MTV-a.

Singl White Knuckle Ride najava je za novi, sedmi po redu studijski album sastava Jammiroquai koji nosi naziv  Rock Dust Light Star. Novi album se očekuje u novembru 2010. i izaći će pod etiketom Mercury Records. Materijal je uglavnom snimljen u studiju frontmena Jay Kay-a u Buckinghamshireu u Engleskoj, a pesme su napisali članovi benda. Produkcijom su se pozabavili Kay, Charlie Russell i Brad Spence.

Povezana vest:  Rok legende Skorpions se povlače

U dosadašnjoj karijeri Jamiroquai može da se pohvali sa preko 30 miliona prodatih albuma. Između 1992. i 2006. godine proveli su ukupno 192 nedelje na listi UK Singles Chart, a čak su 13 puta bili nominovani za muzičku nagradu “Brit”. Singlovi poput Virtual Insanity i Cosmic Girl sa drugog albuma Travelling Without Moving zasigurno su obeležili acid-jazz pokret 90ih godina dvadesetog veka. “Ludi šeširdžija” Jay Kay i njegov ekstravagantni stil života donela su ovom bendu ugled fanki-boema koji su i dokazali godine 2001. izdavanjem albuma A Funk Odyssey. Od pojave poslednjeg studijskog albuma Dynamite prošlo je tačno pet godina.

Povezana vest:  Severina 30. marta u Kombank Areni

Novi album Rock Dust Light Star nastao je u procesu dvogodišnjeg rada. Članovi benda kažu da je inspirativan, poetičan, misaon i izuzetno energičan, kao i da će definitivno obeleziti ovu muzičku godinu. Da li to važi i za prvi singl White Knuckle Ride sa ovog albuma gledaoci regionalnog MTV-a imaće priliku da provere u petak, 24. septembra, tačno u podne, samo na kanalu MTV-a.

Povezana vest:  Hurricane devojke snimile naslovnu numeru za seriju “Jugoslovenka”