018_Guns_N'_Roses,_Jelen_live_2010_-_Beogradska_arena_Beograd_23_09_2010„Sweet Child of Belgrade“ digao na noge čitavu Arenu, slučajni prolaznici na žurci GN’R posle koncerta!

 

 

Čekali smo ih više od dve decenije, a zahvaljujući Jelen Live i Areni Beograd konačno smo prisustvovali spektaklu za pamćenje! Potpuno opravdano nazvani majstorima rok zvuka, Gansi su pokazali zašto su godinama unazad bend koji opravdava poverenje svojih obožavalaca.

 

Čast da otvore Jelen Live spektakl u Beogradskoj areni pripala je sastavu Night Shift. Atmosfera je dodatno usijana nastupom američkog rok benda Danko Jones, dok je legendarni frontmen GN’R-a, Aksel Rouz, pozdravio je oko 15.000 posetilaca Jelen Live-a u Areni Beograd!

 

„Gansi“ su održali dvoipočasovni koncert tokom kojeg su osim promocije novih pesama sa albuma „Chinese Democracy“, izveli i mnoge hitove na kojima su rasle generacije njihovih obožavatelja. Pored odsviranih svih numera sa najavljene set liste, Aksel je oduševio publiku sa neplaniranim izvođenjem pesme „Don’t cry“, kada je iz publike dobio transparent „Sweet child of Belgrade“! Apsolutni hit Jelen Live-a bila je pesma „Sweet child of mine“, uz čije ritmove je publika potpuno poludela! Trans i pozitivne ovacije nastale su kada se Aksel tokom izvođenja ove pesme ogrnuo srpskom zastavom!

Povezana vest:  Inbox objavio album “Blesavo jutro...”

024_Guns_N'_Roses,_Jelen_live_2010_-_Beogradska_arena_Beograd_24_09_2010Već tradicionalno Aksel je sakupio tokom koncerta desetak najlepših devojaka koje su odslušale koncert sa pozornice, a kasnije bile i gosti na after partiju! Uvek ekscentrični i spontani Aksel Rouz pozvao je i sve slučajne prolaznike i fanove koji su ga čekali na nezaboravni after party u hotelu Hyatt koji je potrajao do ranih jutarnjih sati!

Povezana vest:  Joss Stone na Nišvilu

Koncert grupe Guns N’ Roses, realizovan zahvaljujući Jelen Live-u i Areni Beograd, definitivno je rok događaj godine o čemu najbolje svedoči 15.000 posetilaca! Guns N’ Roses, koje predvodi uvek nepredvidivi Aksel Rouz, Beograđanima su priredili sve što se od njih očekivalo, fantastičan i energičan nastup, pun scenskih vratolomija! Ovacije i dozivanje Aksela rezultirale su još energičnijim bisom! Da su pravi profesionalci, pokazali su i setom pesama koje su izveli, uključujući dobro poznate hitove poput „Welcome to The Jungle“, „Sweet Child Of Mine“, „November Rain”

Apatinska pivara je, u saradnji sa Udruženjem taksista „Beogradski taksi“, omogućila specijalne popuste na taksi vožnju ka Areni i od nje uz pokazanu ulaznicu u okviru kampanje „Kad pijem – ne vozim“ u noći održavanja koncerta GN’R-a!  Naime, svi posetioci, koji su u noći održavanja koncerta pozvali sa mobilnog telefona „Beogradski taksi“, pored uobičajenog popusta na telefonski poziv, su dobili i dodatni popust od 100 dinara! Na ovaj način, Jelen Live zaokružuje aktivnosti u okviru kampanje „Kad pijem – ne vozim“ za 2010. godinu koja ima za cilj da podigne svest javnosti o značaju umerene konzumacije i rizičnosti kombinovanja pića i vožnje.

Povezana vest:  Nakon što je prošlim pobedio Bouvija i Radiohead, Skepta ovog meseca izbacuje novi album!