OldseedOldseed nastupa u Beogradu!

 

U okviru ovogodišnje turneje, Oldseed će nakon koncerata u Novom Sadu , Subotici i Zrenjaninu nastupiti u Beogradu. Koncert će se održati u utorak, 28. septembra, u klubu Tijuana sa početkom u 21h. Ulaz je besplatan.

Oldseed je samostalni muzički projekat kanadskog autora Craiga Bjeringa, baziran na ideji  vraćanja koncepta putujućeg umetnika. Rođen je i odrastao je u gradu Winnipeg, u Kanadi, dok sada uglavnom živi i nastupa po Evropi. Njegovi akustični koncerti su intimni i prijatni, dok izraženi smisao za humor često izaziva salve smeha u publici. Njegova muzika se može okarakterisati kao folk/down-tempo.

Povezana vest:  Woodkid donosi moćan zvuk i još moćniji spot!

Oldseed, odnosno, Craig Bjerring počeo je prvi deo ovogodišnje turneje u avgustu, krenuvši od Finske i Letonije. Drugi deo turneje nastavlja u septembru u Češkoj, Mađarskoj i Srbiji, a potom ga put vodi dalje u Makedoniju, Bugarsku, Tursku i završava se u Hrvatskoj u Zagrebu.

Klub-kafe Tijuana nalazi se u centru grada, kraj Zelenog venca, u Sremskoj br. 9 na drugom spratu. Ulaz je pored stepeništa ka nekadašnjem platou sa tezgama.

Povezana vest:  Tom Jork komponovao muziku za dokumentarac o Tibetu