parabiciklizam1Podrška Verano Motorsa srpskim biciklistima sa invaliditetom

 

Biciklistički savez osoba sa invaliditetom Srbije (BSOIS), proteklog vikenda (25. i 26. septembra) organizovao je Evropski regionalni kup P1 u biciklizmu za osobe sa invaliditetom, na stazi Ušće.

Kup, na kome je učestvovalo više od 50 takmičara iz 9 zemalja (Belorusije, Grčke, Slovačke, Češke, Poljske, Rumunije, Slovenije, Hrvatske i Srbije) organizovan je pod patronatom UCI – najveće Međunarodne biciklističke asocijacije, a ostvareni rezultati se direktno boduju za Paraolimpijske igre 2012. godine u Londonu. Svi naši takmičari su ostvarili plasman u prvih 10 mesta i ostvarili najveći uspeh na domaćem terenu.

Povezana vest:  Juniori Evrope za vikend u Novom Sadu

svemedaljeKompanija Verano Motors je ovog puta podržala naše takmičare u muškoj i ženskoj konkurenciji i pomogla organizaciju ovog velikog i značajnog takmičenja za bicikliste sa invaliditetom, koji se po prvi put održava u našoj zemlji i na prostorima Balkana. Verano Motors je i do sada kontinuirano podržavao rad i uspehe Paraolimpijskog komiteta Srbije sa željom da našim paraolimpijcima omogući da svoje sportske ciljeve ostvaruju što lakše.

Povezana vest:  Paraolimpijci završili prireme na Srebrnom jezeru