kiki_divacKiki Lesandrić se pridružio akciji fonda „ana i Vlade Divac“ – Možeš i Ti

 

Na sinoćnjem koncertu u Beogradkoj areni, pred 15.000 posetilaca, Kikiju Lesandriću su se na bini pridružili Snežana i Vlade Divac i pevali zajedno sa publikom i dečijim horom „Čarolija“.

 

kiki_akcijaSnežana i Vlade Divac su se zahvalili Kikiju Lesandriću što se priključio akciji „Možeš i Ti“ i omogućio svojoj publici da jednim SMS-om pomogne izbeglim i raseljenim licima koji žive u kolektivnim centrima širom Srbije.

Povezana vest:  MISS KITTIN SE VRAĆA BEOGRADU UZ VELIKU ŽURKU U BARUTANI

 

Akciji „Možeš i Ti“ mogu se priključiti svi građani slanjem SMS-a na brojeve: Vip 6012 i Telekom 6412. Vrednost SMS poruke je 100 dinara.

 

Od septembra 2007. godine kada je Fond „Ana i Vlade Divac“ (HOD) pokrenuo projekat „Možeš i Ti“, u partnerstvu sa Komesarijatom za izbeglice Republike Srbije i UNHCR-om, uz pomoć brojnih partnera, kompanija i građana, i njihovih donacija, prikupljena su sredstva za trajno rešenje stambenog pitanja za preko 200 porodica koje su više od decenije živele u kolektivnim centrima širom Srbije. Samo u 2009. godini prikupljena su sredstva za 102 porodice a cilj Fonda za 2010. godinu je da se broj od oko 1000 porodica koje trenutno žive u 43 kolektivna centra znatno smanji njihovim preseljenjem u vlastite domove.

Povezana vest:  Taylor Swift predstavila novi spot za pesmu "Red"