02.10.05FARMA 3. SEZONA

 

Red svađa, red udvaranja

 

Eva i Milan su u kuhinji razgovarali o Švedskoj i jabukama koje slabo uspevaju na severu Evrope. Eva i Marjan su u došli da spreme štalu. Marjan je primetio da je neko već bio u štali i da je nekoliko stvari pomereno. Zaključio je da je to bio „vepar“ aludirajući na Paroškog.

Evu je uplašio pacov koga je videla u štali, međutim, Milan joj je objasnio da oni ne mogu da ga uklone jer nemaju sredstava za to.

Ekrem i Aca su u kuhinji pili kafu i ćaskali. Ekrem se požalio da kafa koju mu je ponudio Aca nije „freška“, da je hladna i da je ni u kom slučaju neće piti. Pridružio im se Hasan koji je bio vidno besan na Ekrema jer ga je ovaj probudio tog jutra. Ekrem je tražio od Hasana da mu skuva kafu dok je ležao u krevetu.

Bane i Marjan su ćaskali o Katarini. Pridružio im se i Baki. Bane je rekao da je ozbiljan u svojim namerama sa Katarinom i da joj je to i saopštio. Rekao je da mu prija da se „ljubaka“ sa njom na Farmi, ali je dodao da napolju možda i ne bi bilo tako. Baki je rekao da Katarina nije „svemirski brod“, i da je ona umislila kako je najlepša i najbolja devojka. On je takođe rekao da misli da je Katarina prazna osoba i da nema u sebi energiju koja bi nekoga mogla privući.

Povezana vest:  Premijera nove HBO Europe serije "Bertaun" 18. oktobra

U kuhinji su Eva i Paroški ušli u raspravu oko šolje mleka. Eva je prokomentarisala da nema dovoljno mleka za sve i da Hasan ne bi trebalo da uzima punu šolju, nego da se podeli. Hasanu se nije svideo takav komentar, pa je počeo da viče na Evu uputivši joj tom prilikom salvu uvreda. I po završetku svađe, Hasan je nastavio da šeta po imanju pričajući o Evi i o tome kako je on ugrožen i bolestan, a ne ona. Takođe je u nekoliko navrata spomenuo Ekrema koga je takođe nazvao pogrdnim imenima.

tele_02_10Zlata je u spavaćoj sobi sa Jelenom, Natalijom i Banetom. Ona je plakala jer se vezala za njih, a misli da će uskoro napustiti Farmu. Natalija ju je tešila, rekla joj je da neće dozvoliti da napusti Farmu, i da će uskoro spavati u kući, a ne u štali. Bane je zagrlio Nataliju, a ona je zaključila da bi njen muž mogao taj gest pogrešno da shvati.

Povezana vest:  Završeno snimanje treće sezone “Vampirskih dnevnika”!

Natalija, Sanja i Jelena su prale sudove u dvorištu pored bunara. Iza njih su bunaru prišli Bata i Marijan. Nastao je problem oko kofe. Obojica su želeli istu kofu. Bata je hteo da je napuni i odnese devojkama, dok je Marijan hteo da zaliva ruže. Prepirali su se. Bata je vikao na Marijana jer je smatrao da je Marijan nekulturan prema devojkama. Marijan je Batu polio vodom, pa je Bane, iznerviran Marijanovim potezom, šutnuo kofu nogom. Posle toga su se razišli. Marijan je otišao kod farmera koji su sekli drva kako bi prepričao šta se desilo, dok je Bane otišao kod Peje. Posle nekog vremena, Bane se pridružio farmerima koji su sekli drva i Marijanu. Upozorio je Marijana da ga ne vređa i da počne da govori istinu jer je sve što je rekao laž. Marijan mu je kratko odbrusio i krenuo ka kući. Batu je to iznerviralo pa je, ponavljajući njegove reči, krenuo ka njemu. Ostali farmeri su primetili Batinu nervozu pa su pokušali da ga smire. Posle nekoliko razmenjenih uvreda, situacija se smirila.

Hasan, Eva, Paroški, Aca i Katarina su za stolom u dvorištu. Jasmina je donela vodu i čašu za Paroškog. On joj se sve vreme obraćao sa „dušo“ i „srećo“. Hasan se smeškao, pa je prokomentarisao da ima šanse kod njega. Ona je rekla da voli da propušta šanse. Paroški joj je rekao da joj je on životna šansa. Hasan ga je pohvalio i dodao da je Milan slobodan. Međutim, Milan je tvrdio da to nije tačno, i misli da ni Jasmina nije sama. Paroški je rekao da to što je zauzet samo znači da je provereno dobar. Jasmina Ana se složila sa njim, jer, kako je rekla, smatra da je bolje da je zauzet nego slobodan jer veruje da slobodnima sigurno nešto fali čim su sami.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Borko napustio farmu. Katarina se vratila u kuću

jelena_2_10Farmeri su se okupili u trepezariji kako bi večerali, a zatim održali sastanak. Bata je na sastanku pohvalio Jasminu i Tinu jer su izuzetno vredne Za stolom je krenula priča o Katarini. Jelena je rekla da Katarina nikada neće biti tako veliki šmeker koliko ona može biti iznad nje. Dodala je da sa Katarinom ne mora da progovori ni reč do kraja Farme.