supernaut_1Supernaut 8. oktobra u ponoć u Gradu

 

Andergraund sastav „Supernaut“ održaće 8. oktobra ponoćni koncert u Kulturnom centru „Grad“ u Beogradu, gde će 9. oktobra uveče nastupiti makedonski alternativci „Bernejs propaganda“ (Bernays), uz pomoć trija „Trisom“ (Threesome) i „Kriške“.

Iz „Grada“ je danas saopšteno da se za koncert sastava slikara Srđana Đileta Markovića i njegovog muzičkog saradnika Miodraga Stojanovića, koji sebe opisuju kao marginalnu klupsku atrakciju za „dvesto prosvećenih“, uz kupljenu kartu na poklon dobija njihov poslednji album „Pobuna mašina“ (2009).

Povezana vest:  Stanković ide u Grčku i Belgiju

-Ako je neko dobar primer koliko daleko možete otići kao indi bend iz male zemlje na Balkanu onda su to ‘Bernejs propaganda’ iz Skoplja. Tri i po godine postojanja, dva LP izdanja, tri evropske turneje i ukupno 173 koncerata, na šta slobodno možete dodati još neki broj jer je četvrta turneja u toku – saopštio je „Grad“.

Povezana vest:  Grupa Queen rekorder: prodala 6 miliona kopija istog albuma

U „Gradu“ će 9. oktobra pre „Bernejs propagande“ nastupiti iz Beograda, alternativci „Kriške“ i surf rokeri „Trisom“, koji su pobedili u julu na regionalnom festivalu neafirmisanih bendova

„Demofest“ u Banjaluci.