Shakira-2010Glasanje za BEST ADRIA ACT produženo do 18. oktobra, nastupaju Shakira i Plan B

 

Glasanje za Best Adria Act na www.mtvema.com ušlo je u svoju poslednju nedelju, a borba za ovu prestižnu titulu mobilisala je obožavaoce iz celog regiona. Upravo zbog sjajnog odaziva, više od milion glasača, MTV je odlučio da neizvesnost produži još malo tako da sad glasanje za sve regionale izvođače traje do ponedeljka, 18. oktobra.

Kao što je poznato u kategoriji Best Adria Act su nominovani Edo Maajka, Gibonni, Gramophonedzie, Leelojamais i Negativ.

Edo Maajka je prošle nedelje održao sjajne koncerte u Zagrebu i Dubrovniku koji su ispratili i objavu novog singla «Fotelja» preuzetog sa best of albuma «Spomen ploča».

Povezana vest:  Bajaga u Rok selu, na Zlatiboru, Danima piva....

Gibonni je danas u Rijeci primio platinastu ploču za ostvarenu prodaju albuma «Toleranca», a u 20 sati premijerno će biti prikazan njegov novi spot «Čemu se nadaš, srce moje» upravo na MTV kanalu i portalu www.mtv.rs.

Gramophonedzie najavljuju svoj novi singl koji je u svojoj radnoj fazi nosio ime «Brazilian». Singl će se pojaviti u etru u sledećih par meseci, dok se album planira za mart ili april 2011. godine.

Slovenački sastav Leeloojamais početkom oktobra su održali koncert u Celju, dok za 19. novembar planiraju svirku u Brežicama.

Povezana vest:  "Solo" nova pesma Euterpa benda

Članovi Negativa podelili su s nama svoje planove i želje: «Bend ima u planu par novih pesama koje bi stavili na jedno izdanje koje bi obeležilo desetogodišnjicu, a bilo bi sastavljeno od najvećih hitova sa prethodna 4 studijska albuma. Što bi rekli The Best Of Negative. Ima više nego kvalitetnog materijala za tako nešto. Svakako nam je neostvarena ideja da odsviramo i snimimo jedan unplugged koncert.”

Osvajač titule Best Adria Act takimičiće se sa ostalim regionalnim pobednicima za nagradu Best European Act.

Povezana vest:  Cockta hladi proključali region!

Spisak izvođača koji će nastupiti 7. novembra u Madridu svaki dan se proširuje a danas je potvrđeno da će na dodeli nastupiti Shakira i Plan B.
Madridsko veče za pamćenje vodiće poznata glumica Eva Longoria, a spisak izvođača koji će nastupiti proširuje se iz dana u dan. Zasad su potvrđeni nastupi King Of Leon, Linkin Parka, Katy Perry, Kid Rock i Kesha.

Pauly D iz serije Jersey Shore, Emily Osment, The Dudesons i Johnny Knoxville dodeljuju nagrade

Ne propustite da glasate za svog regionalnog favoritau na www.mtvema.com do 18. oktobra.