Opel centar 1Novi Opel Ćircom centar u Zrenjaninu

 

 

08. oktobra 2010. godine, kompanija Ćircom otvorila je treći po redu Opel centar koji ulazi u veliku porodicu pod okriljem prezimena Ćirić. Novi poslovni centar sagrađen je po najsavremenijim standardima i prostire se na 1200m2, sa salonom od 400m2 i servisnim odeljenjem od 600m2. Servisno odeljenje ima: ukupno sedam dizalica, među kojima su i dizalica za vozila od 5 tona i dizalice za brze usluge i prioritetne klijente, najsavremeniju dijagnostiku, deo za elektroniku, čekaonicu sa kafeom. U okviru centra je i pokriveni prostor za preko 50 novih vozila.

Povezana vest:  Stvari idu u dobrom pravcu: 300.000 poružbina za Opel Mokku

 

Otvaranjem novog objekta kompanija Ćircom je ispunila i najvise standarde Opel-a i još jednom pokazala da je jedan od lidera u prodaji Opel vozila na teritoriji Republike Srbije i da je u svakom momentu spremna da takav imidž opravda.

 

Na svečanom otvaranju, pored velikg broja zvanica i prijatelja kompanije Ćircom,  bili su prisutni zvaničnici grada Zrenjanina kao i predstavnici Opela. Prisutnima se prvo obratio gospodin Jadran Ćirić, vlasnik kompanije Ćircom: “Siguran sam da ćemo sa novim Opel centrom biti jos bolji domaćini svima vama koji ste nas sve ove godine podržavali.”  Gradonačelnik Zrenjanina gospodin Mileta Mihajlov rekao je da je otvaranje Opel centra veoma značajno za grad i opštinu Zrenjanin jer će investicije ovog tipa i nova radna mesta poboljštati životni standard i unaprediti zajednicu. Opel centar je otvorio gospodin Andy Dunstan, Izvršni direktor prodaje Opel Europa: “Ponosan sam što imam tu čast da otvorim jedan ovakav centar. Veoma sam zahvalan porodici Ćiric sto Opel reprezentuju na najbolji mogući način i nadam se i daljoj uspešnoj saradnji.“

Povezana vest:  Novi modeli uz rast prodaje i udela na 15 evropskih tržišta