Bojan Vaskovic2Lexington Bend i Indira Radić sa novim hitom idu „STO NA SAT“
Trenutno najpopularnijiji mladi sastav u Srbiji, Lexington bend, pre nekoliko dana je obogatio svoju diskografiju fantastičnim duetom sa pevačicom Indirom Radić. Pesma pod nazivom “Sto na sat” najavljuje se kao jedan od najvećih hitova godine.Pesma je zabavna i odiše pop zvukom što je srodno najlepšem bendu u Srbiji.
-Sa Indirom smo prijatelji nekoliko godina, tako je i došlo do ove saradnje. Veoma je poštujemo, volimo i rado smo prihvatili poziv da snimimo duet. Pesma je u pop fazonu i verujem da će biti veliki hit. – izjavio je Bojan Vasković, pevač grupe Lexington.
Indira Radić je nakon 15. godina uspešne karijere želela da zlatni jubilej kruniše albumom na kome se nalaze dueti sa njenim najvećim prijateljima i saradnicima. Pored grupe Lexington, na ovom albumu koji izlazi početkom novembra, nalaze se najveća imena muzičke scene iz cele bivše Jugoslavije.
-Jako volim momke iz grupe Lexington. U neku ruku smatram da je bila sudbina da pesmu “Sto na sat” snimim sa njima. Bojan je pevač apsolutno fenomenalnih vokalnih sposobnosti i pesma je stvarno sjajna. Oni su moji prijatelji i zajedničko stvaranje ove numere za mene ima veliku težinu – dodala je Indira Radić.
Nakon nepunih šest meseci od izlaska prvog albuma “Kako je tako je” grupa Lexington je postala jedna od najtraženijih grupa u klubovima i medijima. Album postiže veliki uspeh i momci ne staju a sa Indirom Radić su izgleda ozbiljno krenuli “Sto na sat”.
Povezana vest:  Mando Diao potvrdili nastup na In music festivalu 2012!