seka_aleksic_1Seka ispunila očekivanja fanova u Areni

 

Folk diva Svetlana Aleksić, svima poznatija kao Seka, održala je sinoć spektakularan koncert u Beogradskoj areni, pevajući puna tri sata pred više od deset hiljada fanova.

seka_aleksic_3Ispred Arene se pred početak spektakla tražila karta više, a armije fanova stigle su ne samo iz cele Srbije, već i iz gradova sa prostora bivše Jugoslavije. Seka je kao velike svetske zvezde do bine došla kroz publiku, koju su uglavnom činile mlađe pripadnice lepšeg pola, i tako im na simboličan način poželela dobrodošlicu. Svoj prvi koncert u Areni započela je pesmom „Poslednji let“, a na sceni se pojavila u predivnoj beloj haljini.

– Dobro veče, Beograde. Pored dobre pesme, dugujem vam još jednu reč – hvala! Hvala što ste sa mnom svih ovih osam godina mog postojanja na estradnoj sceni. Hvala za ljubav sa kojom ste dočekali svih mojih pet albuma. Hvala i za sve stihove koje znate i u kojima pronalazite sebe, a najveću zahvalnost vam dugujem za to što ste večeras ovde sa mnom, jer je ovo veče kruna uspeha godine u kojoj sam imala sjajan album, sopstveni rijaliti šou, usrećila mnogo ostavljene dece i rekla „da“ čoveku kojeg volim i zato svaku reč u stihu noćas posvećujem vama – rekla je Seka dok su je fanovi pozdravlja aplauzom i ovacijama.

Povezana vest:  Koncert Bilje Krstić i ansambla Bistrik u Pozorištu na Terazijama

Jedan za drugim nizali su se hitovi. „Aspirin“, „Boli stara ljubav“, a u trenutku kada se na video-bimu pojavila poruka koju je Seka posvetila svojoj majci – zaplakala je. Sa suzama u očima, ali dostojanstveno, otpevala je pesmu „Rođena sa vukovima“, koju je takođe posvetila majci, najvažnijoj osobi u svom životu.

seka_aleksic_4– Majko, tvoj dah me je grlio i kada sam bila miljama daleko i kada sam započinjala i završavala svaku svoju borbu, rađala svaku svoju nadu, ranjena gušila tugu, srećna se smejala iz sveg glasa. Bez tebe, bez tvog srca koje zna samo za ljubav, a ne zna za granice, nikada ne bih osetila nebo na svojim dlanovima. Zajedno u svemu i bez ičega, i svime što želimo delile smo i delićemo sve što život nosi: neka se čuje do zvezda – hvala ti – poručila je majci, koja je takođe zaplakala dok je čitala ove reči.

Povezana vest:  Siddharta preuzima MTV

Atraktivna pevačica je tokom večeri promenila 15 toaleta, a nakon druge numere nosila je beli sako sa ispisanim imenima svojih najvatrenijih fanova, koji je u toku pesme njima bacila u publiku.

seka_aleksic_2Kao prvi gost na ovom vrhunskom spektaklu pojavio se Sekin dugogodišnji prijatelj i kolega Dado Polumenta, a nakon njega punu podršku joj je pružio i poznati pevač Boban Rajević. U VIP ložama su se mogli videti njen suprug Veljko Piljikić, Sekini i Veljkovi roditelji, Sekin kum i PR Saša Toši. Tu su bile i kolege Ivana Selakov, Suzana Jovanović, Sandra Obradović, Nemanja Stevanović, Milena Ćeranić, stilista Saša Vidić, Sonja Marić, Božen Žumbor, Mirjana Božović, fotograf Miloš Nadaždin, TV lice Dragana Katić,a najveseliji u VIP loži bio je predsednik Nove Srbije Velimir Ilić.

Povezana vest:  Ida Prester i Last95 donose novi letnji hit – ‘’Ljetna ljubav’'

Foto-galeriju možete pogledati OVDE!

PHOTO: ataimages.rs