NIGHT_SHIFTNajt šift u SKC-u snima humanitarni spot sa poznatima

 

Rok grupa „Najt Šift“ (Night Shift) koja će sutra svirati u Studentskom kulturnom centru Beograda, danas na istom mestu, u humanitarne svrhe, snima spot za pesmu „Nikada“ u kojem je predviđeno učešće poznatih ličnosti iz javnog života Srbije.

Predstavnici benda su rekli agenciji Beta da u snimanju trenutno učestvuju – ili je potvrđeno da će mu se tokom dana priključiti – Prljavi inspektor Blaža, „Neverne Bebe“, Marčelo, „Negativ“, Teodora Bojović i Aca Seltik iz grupe „Ortodoks kelts“ (Orthodox Celts).

Povezana vest:  Još 4 dana do dodele MTV EMA 2010 nagrada!

Cilj snimanja spota je prikupljanje sredstava za decu bez roditeljskog staranja. Spot će, kako je rečeno, biti predstavljen sponzorima, a kompletni troškovi snimanja i produkcije snosiće firma „Lajt and saund dizajn“ (Light And Sound Design).

Planirano je da se spot pojavi u javnosti do kraja godine. „Najt šift“, koji je nedavno svirao kao predizvođač na beogradskom koncertu grupe „Gans en rouzis“ (Guns N’ Roses), na sutrašnjem koncertu će predstaviti pesme sa novog albuma „Bez zaklona“, koji je sniman u Njujorku.

Povezana vest:  Promo cene karata za Nišville - do 1.juna!

„Bez zaklona“ se pojavljuje sedam godina nakon debitantskoga albuma „Undercovers“. Početak koncerta je zakazan za 20.30 sati.