Eva Longoria with EMA Award Promo PhotoMTV svečanost je sve glamuroznija: Najavljeni novi prezenteri na dodeli MTV EMA 2010

 

MTV je objavio imena novih prezentera i potvrdio Rihannin nastup na glavnoj svečanosti, kao i besplatni nastup MTV grupe Thirty Seconds to Mars u Puerta de Alcali, a sve to uživo u nedelju, 7. novembra.

Pevačica grupe The Pretty Reckless i zvezda TV serije ‘Tračerica’ uručiće nagradu u dvorani Caja Magica i prisustvovati svečanosti zajedno sa svojim bendom, a pojaviće se i britanska glumica Kelly Brook. Britanska rep superzvezda Dizzee Rascal takođe će uručiti nagradu, a imaće i svoj prvi nastup na dodjeli EMA nagrade, zajedno sa Shakirom. Prvi put ikad, zajedno će izvesti Shakirin singl ‘Loca’.

Povezana vest:  TEHNO PRINC BEN KLOCK DIŽE BURU NA ADI

Johnnyju Knoxvilleu društvo će praviti Bam Margera i ostatak Jackass ekipe koja će prirediti posebno iznenađenje tokom svečanosti … a legendarni gitarista Slash pokazaće što je ‘rock’ u rock & rollu dok bude uručivao nagradu na dodjeli MTV EMA 2010! Bez sumnje, to će dodati još jednu dimenziju svečanosti.
Svečanost dodele MTV-jevih nagrada EMA 2010, koju ove godine vodi Eva Longoria, prenosiće se uživo iz Madrida ka MTV-jevim platformama širom sveta od nedelje, 7. novembra 2010., 21:00 CET, a nastupiće Katy Perry, Ke$ha, Kid Rock, Kings of Leon, Linkin Park, B.o.B & Hayley Williams, Plan B, Miley Cyrus, Thirty Seconds to Mars, Bon Jovi, Shakira i Rihanna.

Povezana vest:  APOCALYPTICA SPREMNA ZA KONCERT U DOMU SINDIKATA 16.10.2015

Prenos dodele MTV EMA 2010 biće dostupan i u live streamingu na www.mtvema.com i na Facebook-u od 21:00 CET u nedelju, 7. novembra 2010.