Filip Filipi_CD_naslovnaFilipijeva nova pesma sa producentom Lil Wayne-a i Cecom?

 

Reper-producent, Filip Filipi, je otkrio omot svog novog albuma, tačnije mikstejp ‘najvećih hitova’ po nazivom „Life, Money and Cashmere“. CD će sačinjavati prethodni hitovi uključujući  Hurricane Ana, Persijska Princeza, Upoznaj Srbiju i Boom kao i jedna nova pesma pod nazivom ‘500’. Ko-producenti pesme ‘500’ su platinum producent Boi1da (Eminem, Drake, G Unit, Young Jeezy, Rick Ross) i Deezle (Lil Wayne, Donald Harrison, Eddie Palmieri, Tito Puente) koji je tri puta bio dobitnik prestižne Gremi nagrade. Refren pesme će biti na srpskom jeziku i generalni menadžer Music Star Production, Igor Marić je u potrazi za odgovarajućim pevačem iz Srbije, među kojima se pominju Ceca i Vlado Georgiev. Filipi i Marić takođe sarađuju i na produkciji za druge srpske i američke pevače.

Povezana vest:  Poznati datumi i prvi učesnici drugog izdanja Ada Divine Awakening festivala, objavljen aftermovie za 2021. godinu!

Filipov poslednji album ‘Vavilon’ je objavljen prošlog leta. Filipi je u međuvremenu igrao košarku za koledž u Kanadi pre ponovnog povratka muzici prošlog meseca.