This_is_it!Sumnje u autentičnost pesme Majkla Džeksona

 

Sestra Majkla Džeksona(Michael Jackson) Latoja Džekson (LaToya) izrazila je sumnju u autentičnost glasa svog brata u novoj pesmi „kralja popa“ koja je u ponedeljak postavljena na njegov sajt.

-Čula sam pesmu i to ne liči na njegov glas – kazala je internetsajtu TMZ.com Latoja Džekson.

Diskografska kuća Epik rekords (Epic Records) izdala je saopštenje u kojem potvrđuje autentičnost numere „Breaking News“. „Naša istraživanja i svedočenja ljudi koji su bili u studiju sa Majklom Džeksonom uveravaju nas da je reč o njegovom glasu“‘, piše u saopštenju. Sumnju u autentičnost pesme izrazio je i veliki broj Džeksonovih obožavalaca, u komentarima na sajtu www.michaeljackson.com, na kojem se pesma može besplatno slušati nedelju dana.

Povezana vest:  RESONATE Live predstavlja Red Bull Music Academy Night

„Žao mi je, ali to nije Majkl Džekson (osim u horu na kraju). LAŽNA PESMA“, poručila je izvesna Evandžela (Evangela).

„Ova promena glasa je stvarno sumnjiva. Ne prepoznajem njegovu glasovnu tehniku. Imam velike sumnje“, dodao je Tristanig.

„Breaking News“ je prvi singl sa posthumnog albuma „MICHAEL“, koji će biti objavljen 14. decembra. Pesma je snimljena 2007. u Nju Džersiju. Numera govori o medijskom proganjanju čija je žrtva bio Džekson.

Povezana vest:  Novi singl Koldpleja u prodaji od petka

Majkl Džekson umro je 25. juna 2009. u Los Anđelesu od prekomerne doze lekova, u 51. godini.

Prema podacima magazina Forbs (Forbes), Džekson je od 1. Oktobra 2009. do 1. oktobra 2010. zaradio 275 miliona dolara i tako postao najuspešnija pokojna slavna ličnost svih vremena.