Ovogodišnji Tomorrowland pamtiće se po sjajnim nastupima najvećih svetskih zvezda, ali i novitetima koji su atmosferu doveli do tačke ključanja. Za muzički uragan, po oprobanom receptu, bile su zadužene zvezde ovogodišnjeg Sea Dance festivala Dimitri Vegas & Like Mike, koji su pripremili posebno iznenađenje za publiku i time dokazali da su najbolji svetski DJ duo! Za svega desetak dana realizovali su sedam bombastičkih traka, nazvavši kompilaciju kratko i jasno “Tomorrowland EP”. Svaka stvar odiše jakim ritmom, a to je i bio cilj slavnog tandema – da kroz njih dočaraju veličanstvenost festivala i pruže posetiocima neslućenu avanturu.

Povezana vest:  Boris Režak obradovaće svoje fanove novim hitom na Dan zaljubljenih

Tako je rođena festivalska himna visokih oktana “Here We Go” u kojoj su popularni Belgijanci udružili snage sa holandskim DJ-em i producentom Nickijem Romerom. Primamljiv bit uvodi publiku u opijajuću melodiju koja je nagovestila erupciju dobrog zvuka i raspoloženja na glavnoj bini ovog velikog festivala, a sjajno će se uklopiti i na njihovom hedlajnerskom nastupu na Sea Dance festivalu koji se ove godine održava na plaži Buljarica kod Budve od 30. avgusta do 1. septembra.

Još jedna saradnja starih festivalskih majstora propraćena je ovacijama. Ujedinjeni u mega traci “Unity”, Dimitri Vegas & Like Mike i globalna superzvezda Hardwell objasnili su još jednom zašto se smatraju gospodarima elektronske muzike!

Povezana vest:  Za samo 72h preko 15.000 prijavljenih za EXIT leto ljubavi 2017!

Ovogodišnji Sea Dance festival biće održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica kod Budve i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Alice Merton, Hladno pivo, Van Gogh, Marko Louis, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Vojko V, Who See, Dax J, Antigone, Francois X i Shlømo, Eagles & Butterflies, Sofia Rodina i mnogi drugi. Ulaznice za peto izdanje Sea Dance festivala, mogu se naći u prodaji po ceni od 2.990 dinara, a svi koji na festival žele da dođu u društvu, mogu iskoristiti i dalje aktuelnu akciju 4+1 u okviru koje za četiri kupljene ulaznice, peta stiže gratis. Ulaznice za Sea Dance festival po poklon ceni mogu se nabaviti putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do Sea Dance festivala. Više informacija može se naći na sajtu www.seadancefestival.me.

Povezana vest:  Ako vam je glasno: Disciplina na Exit etiketi