Drugi dan festivala ljubavi prošao je u znaku nastupa najvećih imena elekotrnske muzike na svih 5 festivalskih bina. Zabava je počela tačno u podne na VODAVODA H2O Stage-u odakle se pozitivna atmosfera prenela na ostale, večernje bine.

Fire Stage u plamenu Cocoon ekipe

Najveći utisak ostavili su techno velikani, pa se na Fire Stage-u izdvojio Papa Sven koji posle veličanstvenog tročasovnog seta nije skrivao svoje iskrene emocije i oduševljenje. Ilario Alicante, jedan od miljenika mlade rejv publike potpuno je opravdao zadata očekivanja, a muzika iskusnog Marcel Dettmanna do jutarnjih časova zadržala je i one najumornije.

Povezana vest:  Gari Barlou o budućnosti Robija Vilijamsa u Tejk detu

Ultra Energy i Smirnoff Blow Stage obeleženi setovima za pamćenje

Ultra Energy bina, sinoć je bila popunjena do poslednjeg mesta jer su se svojim savršenim muzičkim izborom nadovezivali Luke Hess, Roi Perez i fantastična ekipa iz di-džejeva iz Hrvatske, a na Smirnoff Blow bini legendarni nastupili su legendarni Derrick May, kao i  Kenny Larkin.

Povezana vest:  Karijera Lejdi Gage u brojkama

Danas smo na pola puta, a po poslednjim prognozama, večeras se očekuje nezapamćena posećenost i lepo vreme. Najveću festivalsku Fire binu zatvoriće jedno od najtraženijih svetskih imena Jamie Jones, čije izvođenje domaći klaberi već mesecima unazad sa nestrpljenjem iščekuju.

Jack Daniel’s 99 Stage host makedonskog kluba Epicentar

99 Stage, koji je proglašen za najintimnije mesto i nezaboravan provod na festivalu, večeras će ugostiti kolege iz Makedonije, rezidente kluba Epicentar. Ovaj klub je za veoma kratko vreme postao sinonim andergaunda na mapi regionalne klupske scene, a domaća publika će večeras imati priliku da čuje njegove predstavnike di-džejeve Ana Malo, Baloski, Alex Acid i Apostolski.

Povezana vest:  Britney Spears: Novi album mora da bude perfektan

PHOTO: Marko Obradnović Edge