topstars_rijekaFantastična publika, koja je ispunila Dvoranu mladosti, pratila je Topstars koncertni show kao ravnopravan „peti“ član Topstars tima

 

 

Zvezde Topstarsa:Indira, Franka, Luka i Tony, gosti: Massimo Savić i Emilija Kokić, plesni Topstars tim, sinoć u Rijeci pokazali su što znači NAJBOLJA ZABAVA U ZEMLJI!!

Fantastična publika, koja je ispunila Dvoranu mladosti, pratila je Topstars koncertni show kao ravnopravan „peti“ član Topstars tima.

Iako Dvorana mladosti ne pruža sve tehničke mogućnosti da bi se spektakl Topstars u originalnoj produkcijskoj postavi u istoj održao , Topstars tim našao je formulu kako da i Riječani uživaju u koncertnom spektaklu.

Zbog veličine dvorane u Rijeci, Topstars je došao s produkcijom koja se razlikovala od koncerta u Zagrebu samo po tome što bina nije bila okrugla i na sredini dvorane. Sve ostalo bilo je jednako moćno i dobro kao i na prvom Topstars koncertu u Zagrebu.

Od prvih taktova uvodne pesme Riječani su plesali i pevali zajedno s Topstars zvezdama.

topstars_rijeka_1Dolazeći kroz publiku, Luka po parteru, a Tony s tribina, muški deo Topstars tima pozdravio je posetioce pozvao ih na zajedničku zabavu. U kostimima, koji ostavljaju bez daha sve u dvorani, došetale su Indira i Franka, sve je bilo spremno za trosatni spektakl.

Povezana vest:  Drejk nastupa na dodeli MTV nagrada

Euforično pozdravljena od „domaće“ publike, koncert je otvorila najmlađa zvezda Topstarsa Franka Batelić. Pesmom „Tek je 12 sati“ najavila je dance blok, koji je rasplesao publiku i podigao ih sa svojih mesta na tribinama.

Publika je, uz Indiru, Franku, Luku i Tonyja, pevala sve pesme koje su nam obeležile neke od najvažnijih trenutaka u životu. Veselili se uz „Totalno sam lud“, „Da ti nisam bila dovoljna“, „Za tvoje snene oči“.

Prisetili se svih žurki i mladalačkih zaljubljivanja uz „Bitangu i princezu“, „Lutku za bal“, „Sve je lako kad si mlad“. Svih prošlih ljubavi sjetili smo se još jednom uz Lukinog „Konobara“, „Prokletu nedjelju“. Pjevajući Tonyjev „23 prosinac“ s publikom su u mislima bili svi koje volimo a više nisu s nama.

Po vrisku oduševljene publike u dvorani, koja je tražila još, znalo se da je Topstars došao do srca svakog od posetioca. Odličnoj publici, odužili su se Tony, Indira, Franka i Luka, dodatnim blokom pjesama takozvanim „bisom“, zapjevali su samo za publiku u Rijeci: „Moj Galebe“, „Ljubavnu“, i za kraj Tonyjev hit „Nek te zagrli netko sretniji“.

Povezana vest:  Treći put zaredom, muzički praznik „Dan bubnjara" 18. februara u Atelje 212

5000 ljudi u Dvorani Mladosti potvrdiće da je do sada neviđeni koncept zabave u Hrvatskoj opravdao svaku od najava da će biti najveći. Odlično uigran show, koji je publiku držao na nogama 3 sata, nije niti jednog trenutka gubio na intenzitetu, a ozarena i znojna lica publike nakon taktova poslednje pesme pokazivala su koliko su se dobro proveli na najvećem koncertnom tulumu ikada.

S velikog led ekrana na Topstars  pozornici gledali smo spotove velikana hrvatske glazbe Dine Dvornika, dok su Tony i Indira pjevali „Afriku“, „Udri jače manijače“, „Hipnotiziran“.

Osim pjesama, sjajne interpretacije i showa koji su Indira, Franka, Luka i Tony izveli na pozornici, ono što je publiku ostavilo bez daha su i apsolutno savršeni kostimi Marka Grubnića, u kojima su se TopStars zvijezde i plesači pojavljivali pred publikom. Svaka od zvijezda presvlačila se nekoliko puta, a Indira je svakoj odjevnoj kombinaciji prilagodila i odgovarajuću periku. Jednoglasni su svi: Indira je kao Tina Turner jednostavno briljirala. Zvezde i plesači su neverovatnom brzinom menjali kostime i doživljavali potpune transformacije, u skladu s pesmama koje su izvodili. Za potrebe kostimografije, u Topstars pozornici izgrađene su garderobe, u kojima su Marko Grubnić i asistenti menjali kostime, frizerski salon i soba za šminkereTopstars koncerta.

Povezana vest:  La Lana započinje internacionalnu karijeru

Verujem da je nakon dva Topstars koncerta, onog u Zagrebu 13.11. i ovog u Rijeci 19.11., savršeno jasno zašto Topstars koncerte ne smete propustiti.

Dođite i družite se s nama na Topstars koncertima koji slede.

U „punoj  veličini“ s produkcijom kakvu smo videli na koncertu u Areni Zagreb, Topstars koncerti stižu 25.11. u Zadar i 27.11. u Split.

Karte za predstojeće koncerte možete da kupite u svom gradu, na označenim prodajnim mestima Eventima ili online na web stranici www.eventim.hr.