darko_rudnek_cargo_orkestarAlbum Rundek Cargo tria stiže 29. novembra

 

Rundek Cargo trio objaviće 29. novembra novi album „Plavi avion“ za zagrebački Menart, a ovog vikenda je u Hrvatskoj kao najava CD-a pušten radijski singl „Indijanska“.

-Meni je ‘Indijanska’ pjesma o tankoj granici između ljubavne čežnje i mističnog predavanja. Tu nam pomaže veza s andskim Indijancima u kristalnoj melodiji i sjevernoameričkim Indijancima u potrazi za transom – objašnjava Rundek.

Povezana vest:  Sud odobrio prodaju porodične kuće Majkla Džeksona

Menart navodi da je „Indijanska“ – „savršena jesenja pjesma koja će vam neprimjetno ući pod kožu već na prvo slušanje“, uz stihove „…Tvoje je lice kao tajna, Svako je oko zvijezda sjajna, Rumene usne kada zbore, Tad se ljuljuška moje more…“

Rundek Cargo trio održaće koncerte 22, 23, 26. i 27. decembra u Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“ u Beogradu, a ulaznice po ceni od 2.000 dinara mogu se naći na blagajnama „Vuka Karadžića“, Doma omladine Beograda i preko mreža Eventim, Gigstix i Tiketservis.

Povezana vest:  Dejmon Olbarn priprema novu operu

Gitarista i pevač Rundek, violinista Isabel i pijanista Dušan Duco Vranić novi album „Plavi avion“ najavili su letos prvim singlom „Para ljude vara“.