boba_kznPOČINJE PRODAJA KARATA ZA HUMANITARNI EGZIBICIONI TENISKI MEČ U PIONIRU (30.novembar 2010. godine)

 

U beogradskoj hali Pionir 30. novembra 2010. godine od 21 čas počinje egzibicioni teniski meč koji će okupiti stare asove Davis cupa, među kojima i aktere čuvenog meča Davis cupa Jugoslavija – Francuska koji je odigran od 4. do 6. oktobra 1985. godine upravo u hali Pionir. Francuzi su tada u našu prestonicu stigli kao apsolutni favoriti sa top ten igračima svetske rang liste Janikom Noom i Anri Lekontom. Sjajni Slobodan Živojinović i Goran Prpić uspeli su da naprave senzaciju i poraze favorizovane goste sa ubedljivih 4:1.

Povezana vest:  Kvitova osvojila trofej u Montrealu

Nakon 25 godina ponovo ćemo na istom mestu imati priliku da gledamo asove „belog sporta“: Lekonta, Živojinovića, Prpića, Orešara, kao i veliko ime španskog tenisa Emilija Sančeza, Iliju Nastasea, Nikolu Pilića. U egzibiciji koja ima humanitarni karakter (prihod biće usmeren na pomoć žrtvama zemljotresa koji je zadesio Kraljevo i okolnim mestima kao i razvoju juniorskog tenisa u Srbiji) učestvovaće i (pored navedenih Davis cup legendi): srpska Fed kup reprezentativka Jelena Janković. Osim teniske egzibicije imaćemo i muzički program sa specijalnim gostima.

Povezana vest:  Šarapova se vraća tenisu na turniru u Štutgartu

Karte za egzibicioni meč u Pioniru moći će se kupiti od srede 24. novembra 2010. na blagajnama: Biletarnica Beogradske Arene

Ponedeljak – Petak

10 – 20h

Subotom

10 – 15h

Nedeljom

Ne radi

Call Center

0900/11 00 11

Radnim danom

10 – 20h

Nedeljom

TC Ušće, Domu Sindikata i ostalim prodajnim mestima Cardservisa

Povezana vest:  Pirot zove Đokoviće da prave Akademiju

www.tickets.rs

Cena ulaznice za tribine iznosi 700 dinara.