anahi_dom_sindikataAnahí u Beogradskoj areni 20. decembra!

 

Popularna pevačica Anai (Anahí), bivša članica benda RBD, nastupiće u Beogradskoj areni 20. decembra 2010. godine!

Ovo će biti njen drugi samostalan nastup u Beogradu, a ukupno četvrti dolazak u srpsku prestonicu.

U Beogradskoj areni RBD su nastupili čak dva puta tokom 2008. godine: 07. septembra pred rasprodatom halom i 18. decembra na svojoj oproštajnoj turneji.

Anai je četiri godine širom sveta nastupala na RBD turneji koja je imala ogroman uspeh!  Anai je posetila 23 zemlje, 116 gradova, prodavši preko 17 miliona albuma, 10 miliona digitalnih zapisa pesama, 2 miliona koncertnih ulaznica, 20 miliona brendiranih suvenira, 5 miliona Barbi lutaka sa likom Anai i 4 miliona DVD izdanja!  Nastupila je u Los Anđelesu pred 63 000 ljudi, kao i na prepunom stadionu Marakana u Brazilu, na rimskom Nacionalnom stadionu, na stadionu Vinsente Kalderon u Španiji i mnogim drugim prostorima.

Povezana vest:  Repetitor 25. marta u Novom Sadu

Anai je bila glavni vokal u brojnim RBD hitovima, poput: “Sálvame,” “Algún Día,” “Desapareció,” “Tal Vez Después,” “No Digas Nada,” “Desesperadamente Sola”.

Posle raspada grupe Anai je započela solo karijeru. Njen prvi album se našao u prodaji u novembru 2009! Na ovom izdanju Anai je sarađivala sa vrhunskim kompozitorima i producentima. Album je inovativan i predstavlja pravu prirodu Anai, koja je spremna da se bori i prevaziđe sve granice muzike.

Povezana vest:  Rodžer Voters: Muzičku industriju vode nitkovi i lopovi

Njen prvi solo nastup bio je 16. jula 2009. u Majamiju, kada je izvela svoj singl “Mi Delirio”, koji je rezultat saradnje sa jednim od najuspešnihijh bendova u Meksiku: Kinki (Kinky)! Ovaj singl se već uveliko prodaje preko interneta.

Prvi internacionalni singl objavila je 29. septembra 2009.

Anai je započela svetsku turneju novembru 2009. godine u Sao Paolu u Brazilu, gde su fanovi mesecima  pre koncerta razapeli šatore oko stadiona ne bi li obezbedili mesto u prvim redovima na tom istorijskom nastupu. Turneja je prvobitno trebala da traje do juna 2010, ali je Guillermo Rosas, Anain menadžer najavio drugi deo turneje pod imenom Mi Delirio World Tour Reloaded.U sklopu turneje Anai je pevala i pevaće u mnogim zemljama: Meksiko, SAD, Španiju, Sloveniju, Srbiju, Rumuniji, Hrvatsku, Poljsku, Čile, Argentinu, Boliviju, Brazil, Peru, Ekvador, Kolumbiju, Venecuelu, Panamu, Kostariku, El Salvador, Gvatemalu, Dominikansku Republiku, Portoriko, ..

Povezana vest:  Po želji publike, Hindi Zahra opet u Beogradu

PHOTO: ataimages.rs