sasa_kovacevic_zemun

Saša Kovačević počasni građanin Zemuna

 

Odlukom Skupštine opštine Zemun, na sednici održanoj 20.10.2011. godine, a na predlog Kluba mladih Zemuna, Saša Kovačević je proglasen za zaslužnog građanina Zemuna. Priznanje i orden mu je uručeno u  svečanoj sali povodom Dana opštine Zemun koja se održala sinoć. Saša je pored svega na poklon dobio i dres fudbalskog kluba Zemun a uručili su mu navijači Zemuna.

Povezana vest:  Kris Braun pod istagom zbog tuče na parkingu

-U svakoj pesmi, spotu ili javnom nastupu njegov grad Zemun ima posebno mesto. Rado je vidjen gost na svim skupovima koji se realizuju u okviru humanitarnih akcija ili promocije Zemuna kao turistickog i kulturnog centra. Kao mlad covek i kvalitetan umetnik nastavio je tradiciju zemunske muzicke scene koja je uvek bila prepoznatljiva na ovim prostorima – izjavio je Saša Ljubinković, zamenik predsednika opštine Zemun.

Povezana vest:  Pink: Obožavatelji Krisa Brauna su mi pretili smrću

Izuzetna mi je čast sto sam na predlog Zemunaca proglasen  zasluznim gradjaninom Zemuna. Ovde sam pre svega zbog opstine Zemun jer zivim u ovom gradu. Hvala mojim Zemuncima – rekaqo je po uručenju nagrada Saša Kovačević.