Vukašinu Brajiću je čast da predstavlja BiH na Eurosongu

 

vukasin_brajicPevač Vukašin Brajić, poznat po učešću u regionalnom tv takmiccenju talenata „Operacija trijumf“, izjavio je da mu je čast što je izabran da sa pesmom „Munja i grom“ predstavlja Bosnu i Hercegovinu na predstojećoj „Pesmi Evrovizije“ u Oslu.

-Skeptik sam, tako da nisam ovo očekivao, ali sam se ipak nadao. Iznenadili su me najpre novinari kada su zvali i pitali me, jer još nisam imao zvaničnu potvrdu. Bilo je paklenih sat vremena dok nisam dobio zvaničnu potvrdu. To me smirilo – rekao je Brajić.

Povezana vest:  DENIS&DENIS AFTER PARTY I ČAK DVE MODNE ZABAVE U KRUGU

Radio – televizija BiH u ponedeljak je saopštila da je njena stručna komisija odlučila da autorska pesma „Munja i grom“ Dine Šarana u izvođenju Brajića predstavlja BiH na „Pesmi Evrovizije“ u maju u Oslu.

-Nezahvalno je sada pričati šta očekujem od ‘Pesme Evrovizije’ jer još ne znam ko je sve u konkurenciji. Bilo kakve prognoze bih odložio za kasnije – veli Brajić.

Povezana vest:  LASCIAR VIBRARE 2014 – FESTIVAL SAVREMENE UMETNIČKE I ELEKTRONSKE MUZIKE

„Munju i grom“ javnost će premijerno čuti tek u martu, a Brajić otkriva da je to „rok pesma bez etno motiva“. Brajić je prošle godine imamo priliku da ode na „Pesmu Evrovizije“ u Moskvu, kao član „OT benda“ proizašlog iz „Operacije trijumf“, ali je ipak pobedu na „Beoviziji“ bio odneo Marko Kon sa „Cipelom“.

Povezana vest:  DJ Dejan Milićević promovisao novi album, sjajna atmosfera u klubu The Tube

-Prossle godine kada je ‘Operacija trijumf’ bila aktuelnija ‘OT bend’ nije uspeo da ode, tako da se iskreno nadam da je ovaj plasman posledica mog kvaliteta, a ne samo pojavljivanja u ‘Operaciji'“, ističe pevač.

Brajić kaže da će se nekoliko narednih meseci posvetiti „Pesmi Evrovizije“, a da će planirani maksi singl realizovati kada bude znao „koliko ima vremena i kakav će biti raspored časova“.