Ponosni vlasnik deset snimljenih izdanja, brojnih hitova, četiri Grammy nagrade i više od 60 miliona prodanih albuma, Michael Bublé 16. septembra 2019. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert deo je velike svetske turneje kojom promoviše svoje najnovije studijsko izdanje  („love“), a koja počinje na Floridi 13. februara sledeće godine.

Ovo je četvrta velika svetska turneja u bogatoj karijeri Michaela Bubléa, a njen prvi deo uključuje 27 američkih gradova među kojima je koncert u legendarnom Madison Square Gardenu u New Yorku te Stapeles Centru u Los Angelesu. Evropski deo turneje započinje 20. maja 2019. godine u Birminghamu, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji te koncertu u Zagrebu, pevač će posetiti i razveseliti svoje obožavatelje u Irskoj, Austriji, Italiji, Švajcarskoj, Španiji, Portugalu, Finskoj, Norveškoj, Danskoj, Nemačkoj, Bugarskoj, Belgiji te Holadniji.

Povezana vest:  Rijanin šesti album stiže na jesen

Vraćam se da radim ono za šta sam stvoren. Vraćam se svetu kojem više nego ikad pre treba ljubavi, romantike i smeha, a upravo to kanaliziram kroz nove pesme. Ovo je najbolji album koji sam snimio do sad“ – izjavio je Michael Bublé koji je zbog porodične situacije jedno vreme izbivao s muzičke scene.  („love“) stoji kao dokaz moći muzike i njene isceliteljske moći – u ovom slučaju, ne samo za slušatelja, već i za Bubléa: „Istina je da sam trebao napraviti ovaj album i da je delovao jako terapeutski na mene. Ove pesme i ovaj žanr su suština mene. Savršeno mi odgovaraju i deluju tako prirodno.“

Povezana vest:  DRAM POSLASTICA U KLUBU DOT: DANNY WHEELER U BEOGRADU OVE SUBOTE

Najnoviji album  („love“) predstavlja presek bezvemenskih ljubavnih klasika u blistavim novim aranžmanima među kojima se izdvajaju My Funny Valentine u Michaelovoj vrhunskoj interpretaciji, La Vie En Rose koju je otpevao u duetu s Cécileom McLorinom Salvantom dok je s Loren Allred udahnuo novi život Kris Kristoffersonovom hitu Help Me Make It Through The Night. Emocionalno središte albuma  („love“) je njegova koautorska pesma Forever Love koja govori o njegovoj omiljenoj ulozi oca te ranjivosti i snazi koja dolazi uz bezuslovnu ljubav.

Povezana vest:  Metalika na Ušću 8. maja!

Album je izašao 16. novembra, a Michael Bublé će ovaj dan zapamtiti i po tome što će na Hollywood Walk of Fame dobio svoju zvezdu. Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaju kreću 23. Novembra, a moći će se kupiti putem sistema Eventim te na njihovim prodajnim mestima. Više informacija može se pronaći i na službenoj Facebook event stranici.