mladen klavirX FACTOR 2013
Mladen Lukić: Hvala na podršci, ali nemojte nikada ružno pisati o takmičarima koji vam nisu favoriti

Prva uživo emisija najpopularnijeg šou programa u regionu „X Faktor“ emitovana je sinoć, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama emisija je izazvala burne reakcije. Gledaoci su svojim glasovima izabrali takmičare koji nastavljaju dalje, međutim Mladen Lukić, tridesetogodišnji trombonista iz Zemuna koje je sve očarao svojim glasom u predhodnim fazama takmičenja, nije bio jedan od njih. Mladen se zajedno sa Aleksandrom Brković našao u duelu, a pošto je žiri glasao nerešeno, publika je imala poslednji sud. Ovaj talentovani momak je smireno primio vest da napušta takmičenje, a po završetku šoua još jednom je dao lekciju lepog ponašanja:
-Drugari, hvala vam do neba što ste glasali, trošili novac na to da ja eventualno prođem dalje….hvala na podršci i divnim rečima…nemojte nikada ružno pisati o takmičarima koji vam nisu favoriti ili vam nisu zanimljivi to su sve dobra deca i verujte svakoga boli kada nešto ružno pročita o sebi…. Laku noć! – napisao je Mladen na svom fejsbuk profilu.
Lukić je, takođe, posle takmičenja izjavio da nije razočaran i da ćemo ga još viđati u Šimanovcima, budući da će tamo dolaziti kao podrška svojoj devojci Katarini Manojlović iz ženske grupe 4U.

Povezana vest:  Justin Bieber jedva čeka da postane tata!

mladen katarina