vladimir vukovicPartizan pojačanjima juriša na titulu

Rukometaši Partizana okupili su se na Banjici i otpočeli pripreme za prolećni deo sezone u kom, kako kažu, jurišaju ka tituli državnog šampiona, ali i osvajanju još jednog Kupa. U tome će im sigurno dosta pomoći novo veliko pojačanje, 24-godišnji Vladimir Vuković, koji je sa crno-belima potpisao ugovor do kraja sezone.
Prvi profesionalni ugovor potpisao je sa Partizanom 2009. godine, ekipom u kojoj je i ponikao. Uspešno se kalio u Dinamu i Kostolcu. Sada kaže da se ni u jednom trenutku nije dvoumio oko povratka u redove crno-belih jer se poziv iz Humske ne odbija.
-Sjajno je igrati ponovo ovde u Partizanu. U kontaktu smo nekoliko meseci, ali sam tek sada 100 odsto spreman da jurim svoj san, da sa Partizanom igram Regionalnu ligu i osvojim titulu – kaže Vuković.
Njegovim povratkom zadovoljan je i trener Partizana, Aleksandar Brković.
-U poslednjih nekoliko meseci bili smo u potrazi za igračem na poziciji plejmejkera. Igračem koji je lucidan, hrabar i koji će preuzimati odgovornost kada bude potrebno i znam da smo pronašli pravu osobu. U treningu je, iza sebe ima nekoliko odlicnih sezona i srećni smo što će nam se jos jedno Partizanovo dete pridružiti u borbi za titulu u Srbiji – kaže Brković.
Vuković je drugo pojačanje Partizana u prelaznom roku, a stigao je odmah nakon Vladimira Mandića.

Povezana vest:  Perić novi selektor rukometaša Srbije