Desetak hiljada ljudi dočekalo je Novu godinu u Beogradu na Trgu Nikole Pašića uz Bajagu i Intruktore i vatromet koji je trajao više od pet minuta, a slavilo se i u restoranima, kafićima i u domovima.

Za Beograđane i goste glavnog grada koji su se okupili da Novu godinu dočekaju ispred Doma narodne skupštine koncert je večeras počeo nastupom Saše Kovačevića.

Prvi od tri koncerta koji se organizuju u najluđoj noći počeo je u 21.15 sati, a Kovačević je više hiljada okupljenih pozdravio čestitajući im Novu godinu i poželevši im dobar provod večeras…

Povezana vest:  Severina sinoć primljena u splitsku bolnicu

Okupljeni na Trgu Nikole Pašića staru godinu ispratili su veselo i uz odbrojavanje, a Bajaga je čestitao svima Novu godinu i poželeo da ispune sve želje, a zatim otpevao svoje hitove „Tišina“ i „Samo nam je ljubav potrebna“.

Slavlje na otvorenom uz koncert Harisa Džinovića nastavljeno je 15-tak minuta posle ponoći.

Svi koji su želeli da slave na Trgu Nikole Pašića, morali su da prodju kroz jedan od ukupno sedam kontrolnih punktova na kojima obezbedjenje gradjanima, jer je unošenje pirotehnike i bilo kakvog oružja strogo zabranjeno.

Povezana vest:  Kejt Mos izvedena iz aviona zbog remećenja leta

Medju ljudima koji su se odlučili da Novu godinu dočekaju na koncertima ispred Doma Narodne skupštine većinom su mladi ljudi, parovi, ali ima i porodica sa decom.

Gužva je u Knez Mihajlovoj ulici u kojoj su prodavnice zatvorene, ali se na Trgu Republike mogu kupiti specijaliteti sa roštilja, slatkiši, kuvano vino i vruća rakija.

Povezana vest:  Dragana Ognjenović i Boško Jakovljević otvaraju 46. Perwoll Fashion Week

Na ulicama je najviše prisutno taksi vozila i gradskog prevoza, jer su se izgleda gradjani odlučili da na proslave ne idu svojim automobilima.

Na Trgu Nikole Pašića Beogradjane i goste Beograda zabavljaće i Dejan Petrović i Big Bend, a kako je najavljeno program će trajati do 2.20.

PHOTO: www.ataimages.rs