Nakon pet godina izdavačke pauze legendarni sastav Kanda, Kodža i Nebojša 15. februara konačno će objaviti album pod nazivom „Uskoro“. I pre izlaska, izdanje je već osvojilo publiku do sada objavljenim singlovima: „Prekidi ponovo“, „Jamajka“, „Misli dobro“, „Letnji dan“. Pesma „Tako volim da živim“ unela je potpunu pometnju pred kraj prošle godine. Izabrana za „Mascom hit godine“, snažno i neumoljivo, grupa Kanda, Kodža i Nebojša ovom pesmom potpisuje još jedan manifest oštrim rifovima i britkom pankerskom lirikom.

Povezana vest:  U PRODAJI LP „DNEVNIK JEDNE LJUBAVI" JOSIPE LISAC!

Album „Uskoro“ definitivno predstavlja KKN u najboljoj i najzrelijoj autorskoj i sviračkoj fazi. To su dokazali nedavnim koncertima u Smederevu, Kragujevcu, Novom Sadu a sve je kulminiralo tradicionalnim prvojanuarskim koncertom u klubu SubBeerni Centar u Beogradu.

Shodno uspehu, koji je i pre izlaska pozicioniralo album „Uskoro“ kao važno izdanje u tekućoj godini, Mascom i Kanda, Kodža i Nebojša spremili su puno iznenađenja za najvernije fanove benda. Budite u prvom redu, na specijalnom koncertu (na tajnoj lokaciji) kojim će bend objaviti izlazak albuma „Uskoro“ na vinilu.
Ljubitelji su već u mogućnosti da kupe vinil + kartu i tako budu deo odabrane publike koja će prisustvovati koncertu, družiti se sa bendom i provesti veče uz svoju omiljenu grupu. Mascom.rs je adresa a više informacija objavićemo uskoro.

Povezana vest:  Zoran Kostić Cane: Mi nismo pesimisti, mi smo istinisti

Mesec dana nas deli do izlaska albuma „Uskoro“, a nešto više do koncerta na tajnoj lokaciji. Članovi grupe Kanda, Kodža i Nebojša vas sa nestrpljenjem očekuju i poručuju:
„Dođite da se družimo. Sviramo za vas!“