jinx_DiksilendNovi album Džinksa u prodaji

 

Dugoočekivani novi album zagrebačkih Džinksa (Jinx) „Diksilend“ u ponedeljak je objavljen u Hrvatskoj za Dallas Records.

Šesti studijski album u karijeri benda, donosi več znane hitove „Da smo se voljeli manje“ i „Na zub su me uzeli mama“. „Diksilend“ koji kao autor i producent potpisuje Coco Mosquito, bend opisuje kao „glazbu za vrijeme prohibicije i depresije“, u što se koncepcijski uklapa i sam omot albuma koji je đelo Dejana Kršića.

Povezana vest:  Rijana umesto Megan Foks kao lice Armanija

Na „Diksilendu“ uz Astronauta Daddya (Pips, Chips & Videoclips) u aktualnom singlu, gostuje i nekadašnji basista haustora i vještica Srđan Saćer u pesmi „Klinci su u redu“, kao i vrsni muzičari Vlatko Čavar – Brada (Psihomodo pop), Rista Ibrić, Ivana Starčević, Adam Matijašević, Neven Mijač i Branko Bogunović – Pif.

Uz več objavljene singlove, koji su več zavladali eterom i spomenutu „Klinci su u redu“, nema sumnje kako „Diksilend“ donosi još nekoliko budučih favorita, kao što su „Pravo“, „Dok smo bili bez kontrole“, „Barakuda“ i „Čuvaj me, ne daj me“…

Povezana vest:  Elvis Jr. Kurtovich 8. juna u Gun clubu

-Prve reakcije na nove pjesme sa albuma ‘Diksilend’ potvrđuju kako su Jinxi snimili album koji ide u sam vrh njihove diskografije, krcat budučim hitovima prepoznatljivog ali ipak svježeg, organskog zvuka. Uspješni koncertni nastupi u Zagrebu i Ljubljani, na kojima su promovirane i nove pjesme, jasno govore kako su Džinks, nakon uspješnog povratka na scenu sa hvaljenim albumom ‘Na zapadu’, sa ‘Dikslendom’ učvrstili poziciju jednog od vodečih pop bendova na ovim prostorima – navode iz Dalasa.

Povezana vest:  Ivan Milenković i Bluz mašina objavili lyric video za „Okean"