ANAHI_TOUR_decembarLatino zvezda Anai ponovo u Beogradu, 20. decembra!
Tinejdž latino zvezda Anai (Anahí), bivša članica benda RBD, nastupiće u Beogradskoj areni 20. decembra 2010. godine od 20h! Anai već četvrti put gostuje u Beogradu. Prva dva koncerta održala je sa grupom RBD u Beogradskoj areni 2008. godine a zatim je nastupila i samostalno u Domu sindikata u martu ove godine i time predstavila svoj prvi solistički album. Organizatori koncerta su Sky Music i Arena Beograd.
Karijera mlade meksičke pevačica i autorke pesama ANAI nastavlja da ide uzlaznim tokom. Pevačica je upravo objavila specijalno izdanje prvog albuma “Mi Delirio Delux Edition” na kojem se nalaze četiri nove pesme. Latino zvezda Anai počela je sa promocijom prvog od četiri nova singla pod nazivom “Alergico”, snažnu emotivnu baladu koju je napisala u saradnji sa Noelom Šajrisom (Noel Shajris), bivšim članom Sin Bandera koji na singlu svira i klavir. „Alérgico“ je jedna od najintimnijih pesama Anai koja pokazuje njenu snagu i unutrašnju stranu ove senzualne pevačice.
Jedna je od retkih zvezda koja može da kaže da je ostvarila svoj san. Naime, na nastupu u Španiji 11. decembra, srešće se ponovo sa jednim od najpoznatijih pisaca današnjice Paulom Koeljom koji je iskazao pravo divljenje prema ovoj mladoj zvezdi i postao njen blizak prijatelj. Jedno od iznenađenja na koncertu biće i svojevrsni omaž prema Koelju kada će Anai izvesti pesmu inspirisanu njegovom najnovijom knjigom “O Aleph”. Ovu ljubavnu baladu Anai je napisala sa Mariom Sandovalom. Poznati pisac je mladoj latino pevačici uputio kompliment da je oličenje prave pop zvezde.
Objavljivanje specijalnog izdanja albuma “Mi Delirio” od izuzetne je važnosti za Anai upravo zbog nezaboravnog Koeljovog uticaja. Posle upoznavanja u Ženevi, Koeljo je napisao ličnu poruku koja je uključena u ovo specijalno izdanje. Anai upoznavanje i druženje sa ovim istaknutim piscem, doživljava kao neverovatni dar i novi početak.
Trenutno kreće na novu turneju na kojoj će promovisati specijalno re-izdanje albuma i koja će biti obogaćena novom magijom, energijom i senzualnošću. U Brazilu su već rasprodate karte za dva koncerta.
Zahvaljujući fanovima, Anai je brzo postala muzički fenomen i najpopularnija pevačica u svojoj zemlji. Kao bivša članica latino benda RBD, Anai je poznata i po čestom komuniciranju sa medijima kao i preko socijalnih mreža kao što je Twitter gde je postala najpraćenija latino umetnica i dobila “titulu” meksičke kraljice tvitera nakon što je dostigla milion pratioca a taj broj raste svakog minuta.
Godine 2004. Anai je tumačila glavni lik (Mia Koluči) u seriji REBELDE i postala članica muzičke grupe RBD, koja je prerasla u najveći fenomen na sceni Latinske Amerike. U Beogradskoj areni RBD su nastupili čak dva puta tokom 2008. godine: 07. septembra pred rasprodatom halom i 18. decembra na svojoj oproštajnoj turneji. Euforija koja je vladala tih dana u Beogradu povodom koncerta RBD-a bila je nezapamćena na našim prostorima. Više hiljada tinejdžera kružilo je po ceo dan oko Arene u nadi da će sresti svoje miljenike.
Sa samo dve godine Anai je započela karijeru kao glumica i pevačica, učešćem u televizijskoj seriji  “Chiquilladas” (Detinjarije), da bi zatim usledilo njeno angažovanje u preko 15 igranih serija, tri filma, dve pozorišne predstave kao i snimanje brojnih muzičkih albuma.
Anai je četiri godine širom sveta nastupala na RBD turneji koja je imala ogroman uspeh!  Anai je posetila 23 zemlje, 116 gradova, prodavši preko 17 miliona albuma, 10 miliona digitalnih zapisa pesama, 2 miliona koncertnih ulaznica, 20 miliona brendiranih suvenira, 5 miliona Barbi lutaka sa likom Anai i 4 miliona DVD izdanja!  Nastupila je u Los Anđelesu pred 63 000 ljudi, kao i na prepunom stadionu Marakana u Brazilu, na rimskom Nacionalnom stadionu, na stadionu Vinsente Kalderon u Španiji i mnogim drugim prostorima.
U okviru nove solističke turneje nastupiće u Meksiku, Španiji, Argentini, Ekvadoru, Hrvatskoj, Rumuniji, Poljskoj i naravno Srbiji.
Zbog mlađe publike koja sa nestrpljenjem očekuje gostovanje ove latino zvezde, u prodaji će se naći specijalne kategorije ulaznica:
1000 din roditelji u pratnji
2000 din regularna ulaznica za parter i tribine
4000 din Fan pit
Kao i specijalne VIP ulaznice koje pružaju mogućnost za upoznavanje sa Anai, fotografisanje i uzimanje autograma.  U prodaji će biti 20 VIP ulaznica po ceni od 6.500 dinara.
 
 
 
 
 
Povezana vest:  Čolićev koncert u Kragujevcu odložen za 4. septembar