robbie zg

Maksimirski stadion počinje da se pretvara u prestolnicu Robbija Williamsa

Na maksimirskom stadionu već nekoliko dana traju pripreme za dugo očekivani letjni pop spektakl! Robbie Williams napokon dolazi u Hrvatsku!
Kraljevskim nastupom će uz najpoznatije hitove iz svoje karijere, predstaviti i pesme s novog albuma simbolično nazvanog „Take the Crown“. Svoju muzičku krunu i status najveće muške pop zvezde današnjice će u Zagrebu potvrditi 13. avgusta.
Naslov najnovijeg albuma Take The Crown je odraz Robbijevih razmišljanja i njegovog raspoloženja za vreme snimanja. Štaviše, „Album je nazvan Take The Crown jer se ja želim boriti“, kaže Robbie, „Želim se boriti s bilo kim ko mi stane na put u mom pop kraljevstvu. Želim da zadržim krunu koju sam zaslužio.Koju još zaslužujem da imam. Ljudima želim preneti poruku da volim svoj posao te da ću se boriti za njega.“
Robbie zaista voli svoj posao i to emotivno pokazuje na svakom koncertu!
Osim harizmatične energije muzičara, očekuje nas zaista impresivna pozornica i scenografija. Vrhunski muzičari pobrinuće se da muzika bude blizu savršenstva. Osim svojim glasom, Robbie Williams na turneji oduševljava svojim scenskim nastupom i komunikacijom s publikom. I prateći muzičari i publika kažu kako je nemoguće ostati ravnodušan za vreme Robbievog koncerta. Robbie se dolazi zabaviti te rasplesati i raspevati celi stadion! Velika produkcija i Robbijeva energičnost obećavaju zaista spektakularan show!
Turneja TAKE THE CROWN je započela 14.juna. Na službenoj web stranici i društvenim mrežama R. Williamsa dostupne su brojne fotografije i video materijali koje svedoče veličanstvenosti svakog nastupa.
Ulaznice za koncert Robbija Williamsa dostupne su na svim prodajnim mestima sistenma Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIP centrima u svim većih gradovima Hrvatske! VIP je ponosni sponzor koncerta.

Povezana vest:  Premijerno na Supernatural festivalu nastupa KRALj ČAČKA

Cene ulaznica su sledeće:

LOŽA – 999 kn

FAN PIT – 629 kn

SJEDENJE 1 (Zapad dolje) – 459 kn

SJEDENJE 2 (Zapad gore, Istok, Sjeverozapad dolje) – 379 kn

STAJANJE – 329 kn

SJEDENJE 3 (Sjever dolje, Sjeveroistok) – 279 kn

SJEDENJE 4 (Sjever gore) – 199 kn – RASPRODANO!