Mortal Kombat - Foto

Koncert benda Mortal Kombat u Magacinu Depo 27. novembra

Beogradski bend Mortal Kombat održaće koncert u Magacinu Depo u petak, 27. novembra, a za njih će ovo biti jedno od vanrednih iskakanja iz studija gde upravo rade na novom albumu. Razlog više za fanove da pohrle na neko od prodajnih mesta Eventima i Gigstixa gde već mogu kupiti svoju kartu po pretprodajnoj ceni od 600 dinara.
Nastup Kombata u Magacinu Depo biće njihovo prvo pojavljivanje pred beogradskom publikom nakon tradicionalnog koncerta održanog u maju ove godine u punoj bašti Sava Centra. Publika na koncertu 27. novembra će imati još jednu ulogu – naime, svi prisutni učestvovaće u snimanju novog spota, a kako bend kaže „publika će nositi teret ovog spota i biti ključni igrač“. Pre Kombata, na binu Magacin Depoa će izaći šidski metalci Putrid Blood, koji su sa Mortal Kombatom već delili binu 2013. godine na Antievrovizijskom koncertu. Koncert u Depou biće jedna od poslednjih prilika da se bend Mortal Kombat vidi uživo ove godine, tačnije – do objavljivanja novog albuma. Momci iz benda poručuju da je najbolji provod u životu i dalje zagarantovan!
Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj drugi album od 13 baksuznih pesama „Runda 2, udri!“ koji je besplatno dostupan za download na zvaničnoj internet stranici benda (www.mortalkombatbend.com).

Povezana vest:  Kejti Peri u vezi sa Džonom Mejerom?