marcelo impuls

KAKO SE MARČELO PROVEO NA MTV EMA DODELI NAGRADA?

Ove srede vas emisija Impuls vodi u Milano, italijanski grad koji je pre dve nedelje bio muzički centar sveta i domaćin MTV EMA dodele nagrada. Pored vrhunskih izvođača, vatrenih fanova i Novaka Đokovića, jedan od gostiju ove ceremonije bio je i Marko Šelić Marčelo.
Poznati pisac i muzičar ove godine je bio nominovan za MTV Best Adria Act nagradu. Ovo zvanje, nažalost, nije osvojio, ali je ipak otišao u Milano gde se sastao sa Naidom i bio njen gost u emisiji Impuls, koju premijerno možete da pogledate u sredu u 21:00 na MTV kanalu.
Ova godina je bez sumnje bila veoma značajna za Marčela. Proslavio je 12 godina karijere uz najbolju moguću žurku – najveći solistički koncert u karijeri! Tada je Marčelu, pored njegovog pratećeg benda Napeti kvintet, podršku pružio i bend Elemental. U septembru je stigla nominacija za prestižnu MTV nagradu, obeležio je godinu dana od objavljianja poslednjeg knjigo-albuma „Napet šou“, a takođe je učestvovao u dokumentarnom filmu „Stani na put“ koji govori o nastanku regionalne hip hop scene. Kao jedan od predstavnika Bassivity ekipe, Marčelo sa brojnim kolegama iz hrvatskog Blackouta i bosanskog FM Jama u ovom filmu priča kako je sve počelo pre nekih 20-ak godina, kako je tekao proces stvaranja i širenja ovog muzičkog pokreta.
Na nedavno održanom 60. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga Marčelo je predstavljao knjigoalbum „Napet šou“, reizdanje prvog romana iz 2008. „Zajedno sami“ i izdanja strip redakcije Veselog četvrtka u kojoj radi.
Pored svih ovih obaveza jedina stvar za koju Marčelo nikako nema vremena je sujeta. Kako se rešio te „boljke“ koja često prati i svađa muzičare, kako funkcioniše njegova deset godina duga saradnja sa bendom, i zašto je bitno da svi zajedno odlučuju, ali da se uvek zna „čija je zadnja“ u svakom aspektu, saznaćete u novom izdanju Impulsa.

Povezana vest:  BRKOVI SPREMAJU SPEKTAKL PUN IZNENAĐENJA

IMPULS NA MTV KANALU
Premijera: sredom u 21:00
Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30