big pizza i imlek

Složili su se najbolji ukusi – BigPizza i jogurt Moja Kravica

Najomiljeniji domaći jogurt Moja Kravica neizostavan je u kombinovanju najrazličitijih ukusa hrane. Ovu tvrdnju potvrdila je i BigPizza koja je ovaj jogurt uvrstila kao obaveznog partnera svake pice.

Doručak koji su Imlek i BigPizza organizovali, zadovoljio je brojne predstavnike medija jer su nova kajgana pica i Moja kravica jogurt definitino dobitna kombinacija za jedinstveni jutarnji užitak. U performansu najboljeg pica majstora učestvovao je poznati voditelj Ognjen Amidžić, koji je inače veliki ljubitelj dobrog zalogaja i kombinovanja različitih ukusa. To je bila prilika da se ovaj poznati voditelj oproba u pravljenju pice koju su kasnije predstavnici medija sa velikim užitkom degustirali uz Moja Kravica jogurt.

Povezana vest:  RE-LANSIRANJE BISER SAJTA: Još jedno zabavno i korisno mesto na srpskom webu!

„Moju Kravicu pijemo svakog dana, u svako doba, uz doručak, ručak i večeru. Jogurt koji nas veže za detinjstvo, nastavlja da obeležava naše zajedničke trenutke uživanja u ukusu oko kojeg se svi slažemo. Zato, pridružite nam se!“- poručuju nam iz Imleka.

Prema rečima predstavnika BigPizze ovo je samo početak uspešne saradnje dve kompanije koje zajedno kupcima u Srbiji žele da pruže „više“.

Povezana vest:  Eddie Izzard oduševio publiku u Domu omladine Beograda

„BigPizza je jedan od najbrže rastućih QSR (Quick Service Restaurants) lanaca u Srbiji, a osim kvaliteta i raznovrstnosti, ljubiteljima naših proizvoda želimo da pružimo uživanje u svakom zalogaju. Zato uvek pažljivo biramo partnere sa kojima kreiramo jedinstvene ponude, kao što je BigPizza Doručak.“ – istakla je Sonja Delibašić marketing direktor, BigPizza.