Preko 20.000 duša u Areni Zagreb sinoć je disalo i pevalo kao jedno. Zajedno sa Željkom Joksimovićem. Na večeri posvećenoj ljubavi i dobroj muzici. Naš muzičar je održao spektakularni koncert u prestonici Hrvatske i dokazao da sa pravom nosi epitet jednog od najpopularnijih muzičara u regionu.
Emocija publike je bila toliko velika da se osetila u svakom delu dvorane, a na izuzetnu podršku Željko je uzvraćao vrhunskim izvođenjem svojih hitova, među kojima su „Milimetar“. Na repertoaru su bile i nešto starije numere, kao što su „Najmoje“, „Telo vreteno“, „Drska ženo plava“.
– Za ovakav ambijent i ovakve koncerte živim. Hvala svima! Biće ovo veče u kome ćemo svi da uživamo. Jako sam srećan što sam opet u Zagrebu, da se družimo i delimo najlepšu emociju na svetu, ljubav – istakao je Joksimović, koji je dominirao za mikrofonom, ali i klavijaturama tokom par pesama.
Hiljade mobilnih telefona je osvetljavalo dvoranu, a svi su bili upereni ka veličanstvenoj bini, koja je napravljena po najsavremenijim vizuelno-scenskim efektima, brojnim LED ekranima, vrhunskim ozvučenjem i produkcijskom podrškom.
– Za sve vas koji ste večeras libero, želim vam da uskoro pronađete svoju ljubav. Možda baš ovde, na koncertu – govorio je Joksimović, a Arena je već znala koja pesma sledi, što je pratila aplauzima i plesom u ritmu muzike.
U Zagrebu je Željko izveo i premijeru pesme „Možda je to ljubav“, koja dostiže rekordne posete na YouTube i drugim muzičkim platformama.
– Baš kao svojevremeno sa „Olovnim vojnikom“, i sada sam pripremio pesmu za jedan ovako veliki koncert i drago mi je što je prvi put izvodim pred 20.000 ljudi. Drago mi je što ju je publika dobro prihvatila i što gledanost i slušanost raste iz dana u dan – rekao je Joksimović.
Sutra naš muzičar ima još jedan koncert u Areni Zagreb, koji je takođe odavno rasprodat.
PHOTO: Emica Elveđi
Povezana vest:  MTV PREMIJERA: TORONTO DRUG BUST „THE DANDY SONG“