Legendarni Mick Jagger vraća se na scenu novim singlom! U pitanju je numera Strange Game (From the ATV+ Original Series „Slow Horses“)– saradnja na kojoj je učestvovao nagrađivani filmski reditelj Daniel Pemberton. Oni su se udružili kako bi napisali i snimili uvodnu špicu za dugoočekivanu seriju „Slow Horses“, čije su prve dve epizode premijerno dostupne od danas na Apple TV+ platformi.

Povezana vest:  ROBIN THICKE, SNOOP DOGG, AFROJACK I IMAGINE DRAGONS PRIDRUŽUJU SE FANTASTIČNIM IZVOĐAČIMA NA 2013 MTV EMA

Serija je adaptacija hvaljenih knjiga čiji je autor Mick Herron, a u glavnoj ulozi nalazi se Oscar-om nagrađivani glumac Gary Oldman. Radnja se odigrava oko grupe odbačenih britanskih obaveštajnih agenata koji su se našli u nemilosti MI5 zbog prljavih poslova. Oldman glumi Jacksona Lamba, brilijantnog, ali razdražljivog vođu špijuna koji mora platiti za greške koje čini pri kraju karijere. U seriji takođe glume Kristin Scott Thoms, Jonathan Pryce, Olivia Cooke, Jack Lowden, ali i Rade Šerbedžija.

Povezana vest:  Još jedan novi singl Michaela Jacksona

Atmosferična i zarazna naslovna numera donosi mračnu i buntovnu premisu serije, kao i nadrealni svet špijunaže iz kog glavni junaci bivaju izbačeni. Upotpunjena moćnom vokalnom deonicom koju izvodi Mick Jagger, dirljiva melodija naglašava priču o žudnji za „povratkom u svet špijunaže sa velikim igračima“. Sve navedeno rezultiralo je utiskom da su Jagger i Pemberton stvorili fenomenalnu uvodnu numeru za koju se očekuje da će postati jedna od nezaboravnih.

Povezana vest:  Dizi Raskal planira autobiografiju


Izdanje „Strange Game (From the ATV+ Original Series „Slow Horses“)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/MickJaggerStrangeGame

Foto: Bryan Adams