Radnički se pokazao da su na svom terenu tvrd i jak protivnik. Imaju mali broj primljenih golova u poslednje vreme, stabilizovali su se i očekuje nas težak meč, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči gostovanja u Nišu u 29. kolu Superlige.

Radnički dočekuje Zvezdu sutra od 16.15 sati.

„Svesni smo da je za nas svaki meč težak. Kada smo pričali o drugom delu takmičenja znali smo da moramo da pobedimo sve utakmice. Nećemo odustati od te ideje ni u Nišu, koliko god to izgledalo teško“, rekao je Stanković za klupski sajt.

Stanković je podsetio na Kup meč i veliki broj promašenih šansi što je dovelo do penala.

Povezana vest:  Prosinečki: Trebalo je ranije da rešimo meč

„Prošli smo dalje što je bio prvobitan cilj. Igrali smo dve utakmice protiv Radničkog na Marakani, jedna je završena sa 1:0, druga 0:0. Gledajući statistički mislim da su te dve utakmice bile dominantne sa naše strane i da smo dosta promašivali. Očekujem dosta tešku utakmicu“, istakao je Stanković i dodao da nije zabrinut zbog „lošeg terena“.

Zvezdin trener prokomentarisao je i zdravstvenu situaciju velikog prijatelja Siniše Mihajlovića.

„Svi znate koliko Siniša kao čovek u mom životu predstavlja jednu ozbiljnu ličnost i figuru. O tom problemu nisam želeo da pričam, a znao sam kada se to desilo. Onda možete da zamislite da to nosiš u sebi i da te to boli. Ne mogu da nađem prave reči da se to opet dešava, a poznavajući Sinišu znam da će biti duplo jači u toj borbi nego što je bio prvi put. Kao što je sam rekao “igraću u napred”, u napred će gledati da sve uradi da se ne bi došlo do ozbiljnijih posledica, kao što je to bilo prvi put“

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Vidić: Moramo da postignemo gol na Stamford Bridžu

„On je spreman na sve što ga očekuje. Pričali smo dosta, imali smo jaku bitnu utakmicu kada sam saznao to jutro i kada mi je rekao. Pogodilo me je jako i dosta je stresno, ali sigurno da je njegovoj familiji i najbližima mnogo gore. Samo oni znaju kroz šta je Siniša direktno prolazio, jer su bili pored njega. Sem ljubavi i poštovanja prema njemu i misli koje imam, to je jedino što mogu da mu pošaljem. Gledaću da što pre odem do Bolonje da ga vidim. Šaljem mu puno ljubavi i mnogo podrške“, zaključio je Stanković.

Povezana vest:  Protest navijača Panioniosa ispred grčkog parlamenta

Foto: Antonio Ahel/ATA Images