joksimovic_koncertDOČEK NOVE GODINE 2011

Joksimović, Badrić i Bekvalac pevaju u Sava centru

 

Pop pevači Željko Joksimović, Nina Badrić i Nataša Bekvalac održaće novogodišnji koncert u Sava centru 31. decembra, najavio je danas vlasnik producentske kuće “ Sinema entertejment“ Andrija Kesić na konferenciji za novinare.

-Svake godine je bila praksa da se jedan izvođač pojavi kao zvezda večeri, a ove godine smo rešili da odemo korak dalje i u nastup uključimo tri mega-zvezde – rekao je Kesić.

Povezana vest:  Projekat Šadervan kod objavljuje album

Badrić će nastupiti prva a njoj i ostalima će se u ranim jutarnjim časovima na bini pridružiti i folk pevač Ljubiša Stojanović Luis.

Odgovarajući na pitanje novinara da li smatra konkurencijom koncert Vlade Georgieva i Harisa Džinovića koji će se održati iste večeri u Beogradskoj areni, Kesić je odgovorio da Beograd zaslužuje više događaja povodom dočeka.

Povezana vest:  Đogani i specijalni gosti večeras na YOUBOX-u

Joksimović je istakao da organizacija obećava dobar provod, produkciju i da mu je drago što je deo ekipe koja će napraviti spektakularan koncert.

Badrić i Bekvalac su podržale mišljenje kolege, dok je zakazana i repriza dočeka u istom sastavu na istom mestu, rečeno je na konferenciji.

Cena pojedinačne karte za taj događaj iznosi 3.333 dinara dok se grupne karte za barske stolove i separe mogu kupiti po ceni od 4.444 do 8.888 dinara.

Povezana vest:  Krimska Tatarka predstavnica Ukrajine na Evroviziji