topstars_splitEuforični završetak Topstars turneje u Spaladium areni

 

-Ovo je pobjednička večer ove turneje i prije koncerta znao sam da će Split biti najbolji – rekaoje Tony Cetinski.

Tony Cetinski, Indira Vladić iz Colonije, Franka Batelić i Luka Bulić, opravdali su sva očekivanja splitske publike. Njihov zarazni optimizam i volju za što boljom zabavom prepoznala je splitska publika od prvog minuta Topstars koncerta u Spaladium Areni, gromoglasnim alpauzom, i horskim pevanjem, nagradila je splitska publika energični Topstars kvartet.

Iako je program Topstarsa bio identičan na koncertima, u svim gradovima, svaki grad je doneo svoju energiju i učinio svaki od 4 ( četiri) Topstars koncerta jedinstvenim.

indira_topstars_splitProgram koncerta jedinstven je i po prvi put u Hrvatskoj takav program zamišljen je i realizovan. Proveli su nas Topstars izvođači kroz više od 100 pesama složenih po periodima. Deo pesama složen je u u posebne blokove „ takozvane medleyje“ dok su neke od najvećih domaćih i stranih hitova izvodili u celosti. Pesme za sve generacije, najveće domaće i strane hitove, izvodili su na kružnoj Topstars pozornici Indira, Franka, Luka i Tony. Pevalo se u : „Tek je 12 sati“, „Billie Jean“, „Simply the best“, „Tvoja prva djevojka“, „Let’s twist again“, „La bamba“, „Večeras je naša fešta“, ,,14 palmi“, „Svijet voli pobjednike“, „Umirem 100x dnevno“, „Da nije ljubavi“, „Kad žena zavoli“, sve one pjesme koje znamo, volimo, uz koje pjevamo, plačemo, smijemo se i volimo. Samo u Zadru otpjevali su „ Kalelargu“, u Splitu se pevalo „Ništa kontra Splita“.

Povezana vest:  Počinje prodaja karata za GREGORIAN

Iako je Topstars koncept zabave , zaista nešto što do sada nije viđeno u Hrvatskoj, publika nam je pokazala da je to odlična formula za najbolju zabavu. Od izvođača na pozornci, ljudi na parteru, tribinama i u ložama , svi koji su došli , pevali su , plesali i uživali u Topstars koncertima.

Produkcija na Topstars koncertima, do sada neviđena u Hrvatskoj, pokazala je da je i kod nas moguće napraviti svjetski produkcijski spektakl. Jedinstvena kružna Topstars pozornica, postavljena na sredini dvorane, omogućila je i izvođačima i publici jedinstven doživljaj i do sada neviđenu interakciju izvođača i publike na koncertima. Da bi sve bilo besprekorno i na vreme, za potrebe kostimografije, u Topstars pozornici izgrađene su garderobe, u kojima su Marko Grubnić i asistenti menjali kostime, frizerski salon i soba za šminkere Topstars koncerta.

Povezana vest:  X FACTOR, Željko Joksimović: Od ove emisije imam dva aduta, sledi žestoka borba!

Na videobimovia, koji su emitovali sliku u 360 stepeni, emitovali su se detalji sa ogromne pozornice ali i tekstovi pesama koje izvode Topstars zvezde, tako smo dobili najveće ikad održane karaoke u dvorani .Osim pesama, sjajne interpretacije i showa koji su Indira, Franka, Luka i Tony izveli na pozornici, moramo pohvaliti i 30 plesača koji čine Topstars plesni tim, koji je neumorno pratio izvođače na sceni.

Povezana vest:  Počeo sudski proces protiv Madone zbog gej propagande

Ono što je publiku ostavilo bez daha su i kostimi Marka Grubnica u kojima su se TopStars zvezde i plesači izlazili na pozornicu. Marko Grubnic , kostimograf Topstars koncerata, je dokazao da i u Hrvatskoj postoji neko ko može da stane rame uz rame sa svetskim zvezdama i ostaviti svojim idejama i kreacijama bez daha.

Odlično uigran show, koji je publiku držao na nogama 3 sata, nije ni jednog trenutka gubio na intenzitetu, a ozarena i znojna lica publike nakon taktova poslednje pesme pokazivala su koliko su se dobro proveli na najvećim koncertnim tulumima ikada, koji će se još dugo prepričavati.