taylor_swift_grammyVeza između Tejlor Svift i Džejka Džilehola cveta, čak su upoznali i porodice

 

 

Veza Tejlor Svift (Taylor Swift) i Džejka Džilehola (Jake Gyllenhaal), o kojoj još oboje mudro ćute, navodno je sve ozbiljnija, a zgodni je par upriličio i upoznavanje s roditeljima

Tejlor (20) je tako provela Dan zahvalnosti s Džejkom (30) i njegovom porodicom, a zatim ga je odvela kod svojih roditelja u Nešvil.

Povezana vest:  Majkl Bolton postao deda

Vlasnica hita Love Story već je pet nedelja u vezi s Džejkom, a sudeći po svemu, ljubav cvete.

Atraktivna plavuša nije provela tradicionalni američki praznik u roditeljskom domu zato da bi u Nju Jorku upoznala porodicu Džilenhol te nakon toga povela Džejka u Nešvil.

-Džejk ju je pozvao u Nju Jork pa je Tejlor impulsivno odlučila da ode. Njeni roditelji nisu bili oduševljeni time, ali shvatili su kad im je objasnila da jako malo viđa Džejka zbog posla i medijske buke koja se digla zbog njihove veze – rekao je jedan izvor.

Povezana vest:  Na Egzitu devetoro privedeno zbog zloupotrebe narkotika

Tejlor je upoznala celu Džejkovu porodicu, mamu Naomi Foner, sestru Megi (Maggie) i njenog supruga Pitera (Peter) Sarsgaarda, a dobro informisani izvori kažu da je ljupka pevačica ostavila sjajan utisak

-Nije se ponašala kao razmažena zvezda. Pomagala je u kuhinji i pri raspremanju stola. Ljubazno je razgovarala sa svima i jako se svidela Džejkovoj porodici – rekao je taj izvor.

Povezana vest:  Sleš odbio: Guns N´ Roses neće svirati u originalnoj postavi na primanju u R´n´R Hall Of Fame