Sanjam-spot04MTV PREMIJERA – Nipplepeople FEAT. Agramsville „Sanjam“

 

U ponedeljak, 6. decembra u 20 časova premijerno pogledajte spot za numeru „Sanjam“, plod najnovije muzičke saradnje benda Nipplepeople i sastava Agramsville – samo na vašem regionalnom MTV-ju!

Nakon singlova „Broj“ i „Sutra“ neobični duo pod maskama Nipplepeople ponovo kuca na vrata regionalne muzičke scene, ovog puta  u vidu saradnje sa dvojcem Agramsville!

O Nipplepeople ste već dosta toga čuli i videli, znate da vole maske, znate da ne vole intervjue. Broj njihovih fanova na području bivše države ipak svakodnevno raste. A objavljuju, evo, tek treću pesmu. Agramsville je muzički „dvojac bez kormilara“ koji spostveno stvaralaštvo doživljava kao slučajni izlet u nepoznato. Nakon pobede na konkursu za remiks numere „Sutra“, saradnja ovog sastava i benda Nipplepeople bila je pitanje trenutka.

Povezana vest:  Ni više od 40 hotela nije dovoljno za Lovefest, Vrnjačka Banja RASPRODATA

Numera „Sanjam“ najnoviji je singl s kompilacije Yammat (objavljene u julu 2010.godine), a ujedno i prvi službeni singl grupe Agramsville koja će za etiketu Yammat Records svoj debitantski album objaviti u maju 2011. godine.

Spot za pesmu “Sanjam” potpisuje autorski tim Ho-Rukh uz podršku produkcije Kaskader, a direktor fotografije je Radislav Jovanov Gonzo.