Relja Popović danas je predstavio prvi singl sa novog albuma „Made in Balkan“, pesmu „Princeza na belom“, koja će sudeći po dosadašnjem iskustvu sigurno postati veliki hit. „Princeza na belom“ je prva od pet pesama sa novog albuma na kojem će se naći i dugoočekivani duet sa Nikolijom.

Ceo album „Made in Balkan“ je na društvenim mrežama izazvao veliku pažnju, te svi fanovi sa nestrpljenjem očekuju njegov izlazak. Inspiraciju za nove pesme Relja pronalazi u svojim emocijama i u fenomenima vremena u kojem živi, u čemu se sigurno krije tajna njegovog uspeha.

Povezana vest:  Novi album Kristine Agilere u junu

„Ja sam svedok današnjeg vremena i obično pevam o tome. Ako neka moja pesma nema ništa sa lično mojim emocijama, onda otpevam nešto što se tiče onoga što se trenutno dešava svuda oko nas“, istakao je popularni pevač.

Veliki hit „Mi Amore“ je izašao pre pola godine, a od tada Relja nije objavljivao ništa novo. Zanimljivo je da je do sada publici predstavljao samo singlove, koji su za veoma kratko vreme postali pravi hitovi, ali do sada nikada nije objavio album.

Povezana vest:  Miley se zakačila sa papparazzima ispred bolnice

Tim povodom dodao je da је nakon pesme „Mi Amore“ shvatio da je pravo vreme za album. „Ja sam album počeo da radim još prošle godine u januaru, ali sam na kratko odustao da bih kasnije prelomio i shvatio da je već vreme da želim da znam kako treba da izgleda i zvuči moj album“, rekao je Relja.

Povezana vest:  ELEKTRIČNI ORGAZAM ''Ti to možeš'' - novi singl sa albuma ''To što vidiš to i jeste''

Relja će biti jedan od izvođača na IDJTV bini na festivalu „Ulaz“ gde će posle dužeg vremena nastupati pred beogradskom publikom. Na nastupu 12. jula publika će imati priliku da premijerno čuje ceo novi album, a Relja ne krije svoja osećanja pred nastup u njegovom rodnom Beogradu.

Pogledajte novi Reljin spot na IDJVideos.TV Youtube kanalu i kažite nam šta mislite o njemu u komentarima.

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMages