Dobre vesti za sve ljubitelje kvalitetnog filmskog programa! Počev od juna meseca, jedan od najnagrađivanijih televizijskih kanala, AMC, obradovaće gledaoce obogaćenim programom koji obuhvata neke od najpopularnijih filmskih naslova Universal i Miramax studija.

AMC prikazuje omiljene filmove gledalaca iz svakog žanra i decenije, kao i premijere svog originalnog serijskog programa sa ciljem da publici donese nešto bolje, bogatije i više. Tako će publika tokom juna uživati u posebnim tematskim večerima, sredom u odličnim horor ostvarenjima, a subotom u fenomenalnim komedijama. Posebna poslastica biće selekcija filmova jednog od najupečatljivijih reditelja ’90 i današnjice, Quentina Tarantina, među kojima su Kill Bill, Pulp Fiction, Jackie Brown i drugi.

Povezana vest:  Serija o aukcijama automobila “PONUDI, PRODAJ I ZARADI” na Discovery kanalu

AMC nastoji da gledaocima pruži kvalitet, o čemu najbolje govori podatak da je snimila neke od najviše nagrađivanih serija u protekloj deceniji i na taj način redefinisala serijski program. Nove epizode planetarno popularne serije Fear the Walking Dead gledaoci mogu da prate svakog ponedeljka u 3:00 po ponoći i 22:00 istog dana, a nedavno je počela sa prikazivanjem i nova originalna SF horor serija, NOS4A2 sa Zachary Quintom u glavnoj ulozi, koja se emituje četvrtkom u 22:00.

Povezana vest:  "Na putu za Montevideo" u novogodišnjoj noći na RTS-u

AMC je jedini kanal u istoriji televizije koji je četiri godine za redom osvajao Emi nagrade za najbolje dramske serije The Walking Dead, Breaking Bad i Mad Men. Milionska publika širom sveta prati fantastične i napete priče visokobudžetnog filmskog i serijskog programa, a iz AMC poručuju da publiku očekuje još dosta iznenađenja u narednom periodu.

 

Povezana vest:  Serija "Cvat lipe na Balkanu" od nedelje na RTS-u