Lena Kovačević održala je koncert 15. juna u prostoru Botaničke bašte u Beogradu, u okviru Wine Garden manifestacije. Ulaznice za koncert bile su rasprodate danima pre održavanja.  Lena je u ovom posebnom ambijentu izvela svoje poznate numere “Cafe”, “Dubine”, “Osećam”, ali i svetske hitove u svom jedinstvenom aranžmanu. Publika je posebno bila oduševljena jazz obradama tradicionalnih srpskih pesama.

Povezana vest:  Dejv Gan nagrađen u Los Anđelesu

Tokom leta Lena će nastaviti koncertne nastupe u inostranstvu:  30. juna nastupiće u Nemačkoj uz simfonijski orkestar i ansambl Josef & Friends, članove državnog operskog orkestra Braunšvajg. Ovaj ansambl predvodi violinista Jožef Žiga, član Državnog orkestra Braunšvajga u kojem kao zamenik koncert-majstora aktivno obogaćuje koncertni život na tom prostoru.

Tokom leta Lena će održati koncert 5. jula na Kotor Art Festivalu sa Big bendom RTS-a. Ovaj festival okuplja impresivan broj međunarodnih umetnika sa programima na brojnim ambijentalnim lokacijama u Kotoru i širom Boke. Posle toga slede nastupi u Srbiji, Makedoniji, Italiji i Nemačkoj sa početka jeseni.

Povezana vest:  Rihanna tuži Topshop zbog majice

Detaljne informacije o nastupima mogu se pronaći na Leninom zvaničnom Instagram nalogu:

https://www.instagram.com/lenakovacevic_official/