Nekoliko metal bendova okupiće se u četvrtak, 27.juna u Garaži, da pomognu zajedničkom prijatelju. Kramp, Azazel, The Father Of Serpents, Nadimač i Scaffold sviraće za Darka Kutlačića – Drdu iz Šida.

Darko Kutlačić – Drda iz Šida je kao organizator koncerata pomogao mnogim metal bendovima da se predstave publici. Preko 10 godina u okviru Šidskog kulturnog leta organizuje ‘Metal Day’ kao i brojne koncerte ovog žanra u toku cele godine. „Uvek je uspevao da ispoštuje bendove, nalazio sponzore i trudio se kao retko koji organizator da sve bude na nivou, često i na svoj račun“ kažu učesnici i dodaju: „Ovo je skroman način da mu se odužimo i pošaljemo mu poruku da mislimo na njega.

Povezana vest:  Majkl Džekson od početka karijere uzimao lekove

Darku Kutlačiću je dijagnostikovana teška i trajna insuficijencija srca. Njegovo srce danas radi sa 20% kapaciteta, invalid je i kandidat za transplantaciju. Hospitalizovan je i njegov oporavak će biti dug i težak. „Pred njim je život pod strogom, svakodnevnom terapijom, gde većinu lekova ne finansira državni budžet“ objašnjavaju učesnici događaja svoje razloge da pomognu ovom sjajnom čoveku. 

Povezana vest:  MTV, Mascom i Deezer predstavljaju: Novi album „Krigle" sastava Bad Copy ekskluzivno na MTV.rs - u periodu od 19. aprila do 3. maja

Na koncertu za Drdu nastupiće Kramp, Azazel, The Father of Serpents, Nadimač i Scaffold.

Ulaz će se naplaćivati 400 RSD a posetioci će moći da ostave novac i u kutiji za donacije. U prostoru će postojati i štand za prodaju merch-a, kako bendova učesnika, tako i drugih domaćih bendova koji su želeli da pomognu  (Infest, Kolac, Svartgren…). Novac od prodaje takođe će biti uplaćen na račun za Darkovo lečenje.  

Povezana vest:  Kako je Beyonce videla Kombank arenu (VIDEO)

 

Oni koji su sprečeni da prisustvuju događaju, mogu da pomognu uplatama na račune:
DINARSKI RAČUN:

 160-5810200053338-64
DEVIZNI RAČUN:
RS35-160-5830200917260-38
SWIFT – DBDBRSBG
IBAN- RS35160583020091726038
(ulica i broj – OGNJENA PRICE, 22)